fbpx

На випускному Оля співала пісню про батьків, але дивилася вона, не на маму яка щойно повернулася з Італії

Марині, як і багатьом сучасним жінкам, довелося виїхати на заробітки в іншу країну. Адже вона залишилася одна з восьмирічною донькою на руках, бо чоловік залишив сім’ю.

Марина дуже потребувала грошей. Однак поїздка за кордон і тривала відсутність мало не коштували їй найдорожчого – відносин з єдиною дитиною.

На випускному дочка співала пісню про батьків тітці, з якою прожила багато років. Хоча мама Ольги знаходилася поруч.

Фінансові проблеми

Марина закінчила столичний університет. Після отримання диплома знайшла хорошу роботу, а потім вийшла заміж. У подружжя народилася дочка Оля. Життя Марини складалася цілком благополучно. Але коли дитині було всього 8 років, чоловік залишив сім’ю, тому що зустрів іншу жінку. Чоловік перестав надавати Марині і її доньці фінансову підтримку. Тому жінці довелося влаштуватися ще на одну роботу. Але грошей як і раніше не вистачало. І Марина вирішила поїхати за кордон. Сподівалася знайти роботу з гідною зарплатою. Маленьку Олю погодилася забрати до себе сестра Марини, Анна.

Успіх

Спочатку Італія зустріла Марину зовсім непривітно. Жінка погано знала мову, не уявляла, де їй жити, як влаштуватися на роботу. Але подруга дитинства допомогла Марині. Вона надала жінці житло, влаштувала на роботу. Через два місяці Марина відправила перші гроші доньці. Але сама змогла приїхати тільки через три роки. Ольга підросла, і Марина ледве впізнала свою дитину. Але мати і дочка дуже скучили одне за одним і були раді зустрічі. Рідним людям вдалося провести разом всього один місяць. Незабаром Марина повернулася до Італії.

Випускний

Пройшов рік, і жінка знову захотіла поїхати на батьківщину. Але незабаром відмовилася від цієї ідеї. Подруга вмовила Марину приберегти гроші. Жінки добре заробляли і могли дозволити собі розкішне життя за кордоном. І вирішили не витрачати таку велику суму марно. Марина не відвідувала рідних протягом чотирьох років. Але на випускний до доньки вона все-таки приїхала. На цей раз напругу в стосунках Олі з матір’ю важко було не помітити. Дочка виросла. Марина не могла знайти спільних тем для розмови з нею. На випускному дівчина заспівала пісню про батьків тітці.

Читайте також: Дуже смачний салат «шпротний». Часто готую, коли мало часу!

Хоча мама перебувала на святковому концерті. Марина зрозуміла свою жaхливу помилку. І тихо плакала.

На щастя, жінка постаралася зробити все, щоб налагодити контакт з дочкою і поліпшити відносини з нею. Марина не змогла залишити роботу. Але зробила Ользі візу. І забрала її з собою до Італії. Тепер мама і дочка живуть за кордоном. І більше не розлучаються на довгий час.

За матеріалами

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page