fbpx

Нам було по 20 років, коли в нашому житті з’явилися трійнята. І хоча ми обоє були до цього не готові, я була дуже щаслива. Я намагалася взяти всі турботи про них на себе, щоб чоловік висиплявся, адже йому потрібно працювати. Але, мабуть, у мене це не дуже добре виходило

І ось, одного ранку, я прокинулася щоб приготувати чоловікові каву з бутербродами на сніданок і застала його за кухонним столом. Він мав дуже серйозний вигляд.

— Що трапилося? — Злякалася я.

— Я так більше не можу, — приречено сказав він, — ми не спимо нормально вже майже місяць, відколи з’явилися ці троє! Вони займають майже все наше ліжко, я вже двічі падав, боюсь, що третє падіння я не переживу, — потер він шишку на лобі. — Ми не можемо спокійно поїсти, переглянути фільм, прийняти ванну. А наші прогулянки перетворюються на якийсь цирк! Їх не можна залишити ні на мить! Я навіть не можу тебе обійняти, вони постійно поряд, до тебе не можливо підійти. І я втомився від цього шуму, чому вони постійно видають ці дивні звуки?

Я все чудово розуміла.

— Потерпи, скоро вони підростуть і стане легше.

— Легше? Ти так думаєш? Ти хоч розумієш скільки потрібно сил, щоб з ними впоратись?

— Може знайдемо помічницю? — Невпевнено запитала я.

— У нас зараз туго з грошима. Та й хто сидітиме з ними ночами. Я тебе дуже прошу, подумай ще раз, може, все ж таки віддамо двох у притулок? З одним ми точно впораємося, — відповів чоловік.

Я розплакалася. Я навіть не могла уявити, що мої малюки опиняться у притулку. Ні, вони цього не заслужили, вони й так вже встигли натерпітись в цьому житті.

Чоловік мовчки підвівся, зібрався і пішов.

Весь день я не знаходила собі місця, я розуміла що чоловік має рацію і потрібно щось робити. Я постійно обіймала моїх трійнят і намагалась визначитись, кого ж залишити. Як же це тяжко…

Після роботи чоловік прийшов у гарному настрої і сказав, що вирішив нашу проблему.

—Я поговорив з багатьма сусідами в нашому будинку і знайшов кількох людей, які погодилися взяти наших хлопчиків на виховання. Так що тобі не доведеться розлучатися з ними назавжди, ти бачитимеш їх щодня! Ну хто молодець? – усміхнувся чоловік.

— Ти! Ти молодець! Спасибі! — Застрибала я.

Малята почувши мої радісні крики, підскочили і почали стрибати навколо нас голосно гавкаючи і виляючи хвостами.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page