fbpx

Нам не можна нічого викидати! Навіть використані флакони від дезодорантів, навіть порожні пачки від прального порошку! Навіть порожні пакети від соку і пластикові пляшки від мінералки! На думку чоловіка, це все може стати в нагоді, і у нас в коморі стоять мішки з різним мотлохом

Заміж виходила кохаючи, але мій чоловік, виявляється, з великим сюрпризом, і це мене страшенно напружує останнім часом. Я навіть не могла собі уявити, що сучасний успішний чоловік може бути таким Плюшкіним і скнарою! І це все – від його матусі, яку він просто обожнює.

А суть в тому, що нам не можна нічого викидати! Навіть використані флакони від дезодорантів, навіть порожні пачки від прального порошку! Навіть порожні пакети від соку і пластикові пляшки від мінералки! На думку чоловіка, це все може стати в нагоді, і у нас в коморі стоять мішки з різним мотлохом. Я потайки періодично щось викидаю, але коли він помічає – починає мене діймати, що я не ощадлива і тому все профукаю, і тому подібні речі.

Остаточно він мене добив, коли у нас з’явилася дитина і я пішла у відпустку. Раніше у мене була зарплата, я могла купити все, що треба: і продукти, і комунальні послуги, і різні приємні дрібниці. А тут чоловік став рахувати кожну копійку, що він дає, і я змушена звітувати чеками буквально за все!

Одного разу я йшла додому з магазину і по дорозі знайшла кошеня. Йшов дощ, і він був зовсім мокрий, брудний, тремтів дуже. Мені стало страшенно шкода його, і я поклала його до себе в кишеню.

Принесла додому. Спочатку відмила, нагодувала, потім показала чоловікові. Він сказав, щоб я прибрала “цей непотріб” з дому. Я не витримала, і був великий сімейний шторм. Дуже великий. Я чоловікові сказала про всі претензії, що накопичувалися роками. Він був явно приголомшений.

В кінцевому підсумку сказав, нехай кіт залишається, але свої фінансові проблеми я повинна вирішувати сама. Тепер так роблять всі сучасні люди. Він оплачує поточні витрати мої і дитини, а решта буде вкладати в розвиток бізнесу.

Ну так, значить, так.

Я потовкла по інету і знайшла заробіток на вільний час (це коли Артемко спить, все прибрано, наварено і випрано, тобто вночі). Було нелегко, я страшенно не висипляся, але у мене нарешті з’явилися гроші “на колготки”, нехай і не великі, але свої.

Мій котик виріс у великого фантастично красивого кота: абсолютно білого і з різнокольоровими очима. Я постійно його фтографувала, а потім подруга порадила зробити йому сторінку в Інстаграі і виставляти фотки там.

Вже через 2 місяці у нього було більше 50 тисяч підписників. Дальше більше. В приват стали стукати люди з проханнями розмістити їх рекламу на акаунті кота, за плату, звичайно. Підібраний безхатько став заробляти гроші, і кожен місяць його дохід тільки зростає!

Зараз ця діяльність приносить мені непогані гроші. Звичайно я балую кота, як можу: і кращий корм, і регулярні огляди у ветеринара, іграшки-будиночки. Але навіть після всього цього залишається пристойна сума.

Чоловік навіть пробував претендувати на заробіток кота, але я не дала – у нас же все окремо, і до того ж він був проти вихованця, коли я принесла брудного і хворого котика! В сімейний бюджет я вношу таку ж суму, як і він. А решта – моє. Вважаю, що це справедливо.

І зараз я дуже задумалась – навіщо мені такий чоловік? З дитиною він практично не спілкується, більше часу своїй матусі приділяє. Прожити без нього ми зможемо, та й кохання при такому ставленні вже ніякої немає.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page