fbpx

Нардеп Королевська “поставила на кoліна” ветеранів в приміщенні ВР – реакція соцмереж

Народний депутат від «Оппоблоку» привела до Верховної Ради групу пенсіонерів. Виконуючи пісні часів Другої світової вiйни, кілька літніх жінок впали на коліна. І нікому навіть не спало на думку допомогти бабусям підвестися. Сама пані Королевська разом із лідером партії Олександром Бойком теж позують перед камерами серед пенсіонерів. Користувачів соцмереж і розсмішило, і водночас обурило це відео, опубліковане на сторінці ГО «Жінки за мир», яку очолює Королевська, у Facebook, пише PressCentr

Як повідомляє «Діалог.UA», в останні роки нардеп від «Оппоблоку» Наталія Королевська займається не тільки політичною, але й громадською діяльністю. Нею створена ГО «Жінки за мир», що має особливість час від часу збиратися не де-небудь, а просто в будівлі головного законодавчого органу країни. Часто такі «сходки» не обходяться без курйозів.

Читайте також: Ленін і українська мова: росіянка Самойлова шoкувaла фото на Євробаченні

Напередодні 9 травня організація Королевської зібралася в будівлі ВРУ, щоб обговорити питання, пов’язані зі святкуванням в Україні Дня Перемоги, а також соціального захисту ветеранів. Звичайно, серед присутніх були і «ветерани», які, судячи з опублікованих фотографій і відео, до Другої світової війни, відношення ніякого не мали.

Однак відносна молодість не завадила всім цим людям «провести нараду». А кульмінацією події стало виконання «ветеранами», більшості з яких немає і 70 років, пісні «День Перемоги», під час якої дві жінки в білих костюмах для чогось впали на коліна. Можливо, від спеки і втоми, а можливо, від почуттів та емоцій. Допомогти людям похилого віку підвестися на ноги не спало на думку жодному із присутніх.

Соціальні мережі бурхливо відреагували на подію. Одних обурив цинізм політиків, які не гребують використовувати старших людей для власного піару, інших потішив вік «ветеранів війни»:

You cannot copy content of this page