fbpx

Наше життя ніколи не нагадувало мелодраму з великою кількістю сюжетних ліній. Звичайна сім’я, дитина і кіт. Тому я дуже здивувалася, коли чоловік прийшов з роботи і сказав, що хоче зробити тест на батьківство

У моєму житті він – другий чоловік, ми одружилися, коли обом було по 25 років. Майже відразу ж у нас з’явилася дитина, якій зараз 2 роки. Так, вона зовсім не схожа на чоловіка, і на мене вона не схожа. Моя мама ще жартувала, що його підмінили нам, але ось жартів на тему того, що дитина не від чоловіка у нас не було.

І тут таке. Я вирішила з’ясувати, з чим це пов’язано. І виявилося, що чоловіки на роботі ще місяць назад прочитали статтю про те, що мало не 50% батьків виховують не своїх дітей і навіть не знають про це. Вони не довго думали і вирішили, що зроблять теж такий тест, щоб перевірити теорію. На експеримент погодилися тільки ті, у кого діти були не схожі, і гроші вільні (все-таки послуга не дешева).

Мій чоловік тоді відмовився. І ось їм прийшли результати, і у одного колеги виявився не його син. Тепер всі там вирішили такий тест зробити. І мій також. Я йому весь вечір пояснювала, що я точно йому завжди була йому вірною, що дитина його і так далі, але він вранці встав і сказав, що тест все одно зробить і заспокоїться. І, якщо мені нема чого боятися, тоді чого я хвилююся.

А я розумію, що, якщо він зробить тест, я більше не зможу жити з людиною, яка мені не довіряє. Правда. І якась безвихідна ситуація: якщо він не зробить тест, то заспокоїться, якщо зробить – то заспокоїтися не зможу я.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page