fbpx

Наше знайомство відбулося у нас в квартирі. Молодик був ввічливий і шанобливий, але коли я дізналася, що він таксист – це все перекреслило. Як таксист може бути  рівнею моїй розумній і освіченій дочці?

Чому, коли мама бажає добра своїй дочці це викликає осуд у людей. Якщо я точно знаю, що цей чоловік не рівня моїй дитині?!

Моя дівчинка закінчила лінгвістичний університет. По закінченню вона стала дипломованим перекладачем. На останньому курсі моя Аліса проходила практику в Німеччині. Там вона познайомилася з молодим чоловіком, але щось у них не склалося і вони розлучилися. Я була засмучена, я намагалася переконати дочку, що ці відносини – її можливість кращого життя. Це можливість виїхати з нашої країни в Європу. Але вона вперто твердила «не моє», «не люблю». Одним словом, молода і не надто розумна.

По поверненню додому, Аліса готувалася до захисту диплома. Але через два місяці вона повідомила мені, що познайомилася з молодим чоловіком і він їй дуже подобається. Моя дівчинка хотіла познайомити його зі мною. Мене це не особливо порадувало, тому що у моєї Алісочки були прекрасні перспективи і нові відносини могли стати перешкодою.

Наше знайомство відбулося у нас в квартирі. Молодик був ввічливий і шанобливий, але коли я дізналася, що він таксист – це все перекреслило. Як таксист може бути  рівнею моїй розумній і освіченій дочці?

Наступного дня, я вирішила поговорити з Алісою. Я їй пояснила, що цей чоловік – не її поля ягода. Їй потрібен інший супутник, а вона лише посміялася і сказала, що зовсім не збирається за нього заміж. Я заспокоїлась.

Минув час, і моя гордість отримала диплом. По закінченню інституту їй запропонували роботу в Німеччині там же, де вона проходила практику. Але Аліса не поспішала збирати речі і обмірковувала варіант влаштуватися перекладачем у нас в місті. Я зрозуміти не могла, як тут можна ще над чимось думати? Європа і наше містечко. А потім все стало ясно: це таксист гальмує її. Поговоривши з дочкою, я з’ясувала, що у них все серйозно. Тоді я запропонувала дочці запросити його на вечерю. Коли він прийшов, я відправила доньку на кухню за якою тарілкою, а сама вирішила поговорити з цим “кавалером” . Я запитала про його плани щодо Аліси. Виявилася, що він має намір одружитися. Одружитися з моєю Алісою? Таксист? Тоді я сказала, що у моєї дочки попереду прекрасні перспективи, що її звуть працювати в Німеччину. Там вона зможе жити, а не виживати як тут. І попросила його не псувати дівчинці життя і відмовитися від неї. Я так йому і сказала, що він не рівня моїй дитині.

Вечеря пройшла напружено. Коли таксист пішов, я сподівалася, що більше його не побачу. Але на наступний день моя дочка влаштувала концерт. Молодик все їй розповів, і вона була м’яко кажучи не в гуморі. Аліса заявила що вона вийде за нього заміж, не дивлячись на те, що я проти.

Вже три дні як моя дочка зі мною не розмовляє. Вона відхилила пропозицію поїхати працювати до Європи і влаштувалася працювати в нашому місті. Ось як направити її на правильний шлях? Вона ж занапастить своє життя в нашому місті, та ще й з цим таксистом! Як пояснити, що такій високоінтелектуальній перспективній і розумній дівчині такий кавалер зовсім не пара?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – firestock.

You cannot copy content of this page