fbpx

Нашим дітям виповнилося по 18 років, я могла б розлучитися, однак у мене виник інший план в голові. Останні 3 роки я близько спілкуюся з його матір’ю і хочу переконати її переписати всю спадщину на мене

Багато хто назве мій вчинок негідним для дружини, проте мене це мало хвилює. Все життя я мирилася з характером свого чоловіка і його недоліками. Я намагалася з ними змиритися, намагалася його перевиховати, але у мене так нічого і не вийшло. Не розлучилася я з ним тільки через те, щоб не псувати дитинство нашим дітям.

І зараз, коли їм виповнилося по 18 років, я могла б розлучитися, однак у мене виник інший план в голові. Останні 3 роки я близько спілкуюся з його матір’ю і хочу переконати її переписати всю спадщину на мене. А потім, коли я її отримаю, розлучитися з ним, залишивши його ні з чим. Хай поживе, відчує і можливо тоді зрозуміє мене. А то все йому легко і просто, ходить на роботу та додому.

З моменту нашого весілля я не отримала від нього жодного букета квітів. Сторонні виказували мені більше уваги, ніж мій законний чоловік. Я могла стільки раз бути невірною, але кожен раз ігнорувала подібні можливості. І як це мені воздалося? Та ніяк. Вся та ж сама рутина. Іноді мені здається, що я зберігаю вірність за так, просто тому що я його дружина. І навіть у разі, якби я пішла до іншого, то нічого б в нашому житті не змінилося – я впевнена.

Спочатку саме це я і хотіла зробити. Мене підтримували мої подруги і говорили, що таким чином я його провчу і змушу любити себе, однак я так і не зважилася. Та й на той час мені спав на думку план зі спадщиною, який, до речі, не оцінили мої подруги. На їхню думку, це занадто і може погано скінчитися.

Власне, а чому мене повинні хвилювати наслідки? Адже ніхто про мене ніколи не дбав так, як це робила я. Настав мій час скористатися людьми і вже я використовую його повністю.

Мене не зможуть зупинити ні мої подруги, ні його родичі, ніхто-небудь ще. Досить з мене всього цього. Як тільки весь спадок перейде мені, то з чистою совістю заявляю про плановане розлучення – нехай буде сюрпризом для нього. Після цього з чистою душею поїду кудись відпочити і все буде оплачено. Це моя мрія.

Взято з мережі. Фото – ілюстративне.

You cannot copy content of this page