fbpx

Навіщо господині заморожують зубну пасту? Спробуйте цю хитрість, щоб дізнатися!

Зубна паста може стати в нагоді не тільки для догляду за ротовою порожниною. Якщо правильно її “приготувати”, вийде універсальний засіб для чищення . Немає сенсу шукати складні лайфхаки, які неможливо повторити, коли до банальності прості та ефективні способи допоможуть навести лад на кухні.

Наприклад, можна заморозити пасту, а потім використовувати її для очищення кухонного приладдя. Цим засобом активно користуються в Японії, то чому б і нам не запозичити корисний досвід?

Після нарізки цибулі або риби, дерев’яну дошку потрібно терміново «реанімувати», інакше навіть після обробки засобом для миття посуду збережеться різкий запах. Але все геніальне — просто, у чому ми вкотре переконуємось. Звичайна зубна паста допоможе видалити неприємне амбре. Підійде будь-яка: зовсім не важливо, скільки вона коштує і які ароматичні компоненти містяться в її складі. Для лайфхака вам знадобляться:

Зубна паста;

форма для приготування льоду;

вільне місце у морозильній камері.

Вичавіть пасту у формочки для льоду та відправте в морозильну камеру. Через кілька годин, дістаньте один кубик, який ви отримали, і протріть ним дерев’яну поверхню дошки. Коли засіб повністю розтане, зачекайте 10-15 хвилин та змийте водою. Коли дошка висохне, вона буде готова до повторного застосування. Зубна паста спрацює як освіжувач та антисептик в одному флаконі: запах зникне, а мікроби перестануть розмножуватися.

Лайфхак підійде не тільки для дерев’яних виробів, але й пластикових побутових приладів. А заморозивши пасту, що відбілює, вдасться видалити вапняний наліт у ванній і вирішити проблему з розводами на плиті.

You cannot copy content of this page