fbpx

Нещодавно у онука мого був день народження. Маленький він у нас іще, всього рочок був, але ми влаштували справжнє свято. Гостей було дуже багато, адже одних лиш кумів восьмеро, а ще родичі і друзі. Але справжньою “родзинкою” свята став “подарунок” від сватів моїх

Нещодавно у онука мого був день народження. маленький він у нас іще, всього рочок був, але ми влаштували справжнє свято. Гостей було дуже багато, адже одних лиш кумів восьмеро, а ще родичі і друзі. Але справжньою “родзинкою” свята став “подарунок” від сватів моїх.

Батьки невістки досить забезпечені люди, у них кілька квартир, у кожного своя машина. Ми ж із чоловіком хоч і живемо скромно, але намагаємось допомагати нашій доні чим тільки можемо.

А це вони нещодавно відзначали День Народження онука нашого єдиного, йому був один рік.

Запросили гостей у кафе були і батьки невістки, і мої родичі були. Усе прикрасили, замовили дорогі страви. І торт був на замовлення і зона для фото дуже дорога, але справді гарна. Хоч дитина і маленька, не розуміє ще що за свято, але все ж таки зробили все на найвищому рівні.

Ми з чоловіком десять тисяч дали донці, аби та все оплатила. Зять брати гроші не хотів, але зрештою зізхнався, що наша допомога дуже доречна, хоч йому і соромно. Окрім тих грошей ми ще й волосипед для онука придбали сучасний. Його розкласти можна і онук там зможе навіть спатки.

Родичі мої прийшли з величезною купи подарунків, великий ведмідь, машинки, всякі розвивалки, одяг малюкові.

Я, чесно, дуже здивувалася такій кількості подарунків від матері моєї і сестри. У них не надто з грошима все розкішно. Чоловік покинув мою сестру, вона сама виховує двох діток. Але все ж таки дитині подарували багато всього!

Але справжньою “родзинкою” стала поява свекрів моїх. Ні іграшок, ні подарунків нічого не було. Вони зайшли, привітали, пояснили що на кілька хвилин забігли і справді розвернулись і пішли. Єдиний онук і так?

Донька моя каже, що давно звикла до таких свекрів. Мовляв, вони і нажили усього так багато, бо кожну копійку рахують і навіть продукти купують найдешевші.

А мені дуже прикро. то моя родина собі в чомусь відмовила, а подарунки он які хороші придбала, а свекри навіть машинку найдешевшу пошкодцували.

Думаю, треба їм зателефонувати, поговорити. Може розкрию цім людям очі. ну справді, хто ж так поводиться, а?

25,04,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page