fbpx

Нізащо не впізнаєте: Як Влад Яма виглядав 16 років тому(фото)

Відомий український хореограф та суддя “Танців з зірками 2019” Влад Яма не припиняє дивувати своїх прихильників у мережі. На інстаграм-сторінці він опублікував знімок, зроблений у 2003 році.

За словами Влада Ями, тоді він навчався у Запорізькому національному університеті. Освіту знаменитий хореограф здобував на факультеті фізичного виховання та продовжував займатись танцями.

Читайте також: ” Я буду найдорослішою мамою в нашому шоу-бізнесі. Я була найдоросліша переможниця «Танців з зірками», а тепер стану найдорослішою мамою”, – Могилевська

Студентський знімок Влад Яма зробив у місцевому гуртожитку. Однак не це привернуло чималу увагу прихильників: 16 років тому хореограф не голив голову, тому постав на світлині з хвилястим коротким волоссям.

Цікаво, що до 2006 року хореограф кардинально змінив імідж. Влад Яма взяв участь у першому сезоні “Танців з зірками”, завдяки чому й отримав шалену популярність. Тоді танцівник вийшов на паркет з Наталією Могилевської і продемонстрував новий стиль без волосся. Відтоді імідж Влада Ями змінювався тільки завдяки бороді.

За матеріалами – 24 канал.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page