fbpx

Новий чоловік матері мій ровесник. Друзі кажуть: “Лізеш в чуже життя”. Яке ж воно чуже – це моя мама?

Моя мама завжди була ласа до молодих і навіть мій батько дещо молодший за неї, що згодом стало однією з основних причин розлучення. Я в неї єдина донька і зараз мені 27, а її новий чоловік мій ровесник. Для мене подібне диво стало дійсно справжнім здивуванням. Раніше я могла змиритися з тим, що всі попередні були не молодші за 30 і не старші за 40 років, але зараз – ні.

Він же мій ровесник. Фактично мій однокласник. І як тільки я починаю думати про це, уявляти, що я могла його десь знати, то мені стає ніяково від того, що відбувається. Крім вікового розриву, молоді чоловіки дуже ласі на гроші. Адже це моє покоління, і я чудово його знаю. Мене не перестає турбувати і та думка, що він звичайний хлопчина, що вирішив збільшити розмір свого гаманця за наш рахунок. І з кожним разом, коли вони їдуть в якийсь ТЦ чи вона, дає йому незначні суми, тому що він «забув» свої, я переконуюся в цьому більше.

Проте мама мої аргументи не слухає. Вона вже звикла, що я проти кожного її партнера. Каже, що подібна неприязнь у мене вже хронічна і зробити з неї нічого не можна. По-моєму, очевидно, що це повна нісенітниця. І найцікавіше: той факт, що її новий чоловік мій ровесник – її ніяк не зачіпає. Їй взагалі все одно.

Я намагалася говорити з моїм справжнім батьком і нічого зрозумілого, як очікувалася, не почула. Він просто говорить, що вона завжди було такою і з цим нічого не можна вдіяти. Нарікав на те, що сам став «результатом» її чар. Подруги матері і зовсім не хочуть про це говорити. Якщо я намагаюся завести розмову про це, то вони просто ігнорують мене і єдине, що я можу від них дочекатися – це нарікання. Вони звинувачують мене в тому, що я лізу в чуже життя. Хоча яке ж воно чуже, якщо це моя матір?

Мої подруги теж нічого конкретного сказати не можуть. Але я їх тут не звинувачую, так як з моєю ситуацією стикаються одиниці. І як підсумок, я опинилася в таких обставинах абсолютно одна. Ніхто не може мені не тільки допомогти, але й навіть дати чіткої поради дотичної до того, що я повинна робити.

І ось що мене дійсно хвилює в перспективі – її заповіт. Що буде, якщо він закохає її в себе так сильно, що вона вирішить переписати на нього увесь свій спадок, нічого не залишивши мені? Я читала багато таких історій і знаю, про що говорю. Подібне навіть відбулося у моєї знайомої, і вона нічого не змогла з цим вдіяти, так як було занадто пізно. Сподіваюся, що все це скоро закінчиться.

Взято з мережі. Фото – ілюстративне.

You cannot copy content of this page