fbpx

Новий вчинок Кіану Рiвза привів мережу в захоплення (ФОТО)

Як відомо, голлівудський актор Кіану Рiвз зараз знімається в музичній комедії “Біл і Тод”. Зйомки картини проходять в Луїзіані і місцеві жителі роблять все, щоб привернути увагу актора. Але й сам Кіану здивував шанувальників своїм вчинком.

Так, найбільше пощастило шанувальниці на ім’я Стейсі. Дізнавшись про те, що Кіану Рівз буде проїжджати на знімальний майданчик повз її будинок, вона разом з синами змайструвала табличку з написом “Ти захоплюючий”. Кортеж із зіркою зупинився поряд з її будинком. З машини вийшов сам Рiвз, встав на коліна і написав відповідь: “Це ти захоплююча!”.

Читайте також: ДОМАШНІЙ КВАС, вже через 6 годин. Готую не один рік, від бочкового не відрізнити

“Вчора ця вивіска стояла на галявині по дорозі на знімальний майданчик. Кіану вистрибнув з машини і зробив це”, – написав у Twitter письменник Ед Сoломон, який супроводжував Рiвза.

Фраза “Ти захоплююча” актором була вибрана не випадково. На початку червня, коли Кіану під час конференції Microsoft представляв геймерам гру Cyberpunk 2077 зі своєю участю, він назвав гру захоплюючою. На що один з фанатів вигукнув: “Ні, це ви захоплюючий!”.

You cannot copy content of this page