X

Офіціант приніс меню. Адам замовив імбирний чай. Анна покірно чекала, коли Адам запитає у неї, чого хоче вона, але, як виявилося, на цьому замовлення і закінчився

Останнім часом Ані зовсім не щастило з хлопцями. За порадою найкращої подруги вона записалася у тренажерний зал, де дуже швидко стала “популярною”. Ще б пак, Аня від природи володіла прекрасними зовнішніми даними, була розумною, начитаною і скромною дівчиною.

Але надмірна увага, без реального зацікавлення нею незабаром дуже розчарувала Анну. В тренажерці контингент був не найвдалішим: туди ходили хлопці симпатичні, але не дуже розумні і не дуже цікаві. В основному вони хотіли тільки одного, і якщо не говорили про це прямо, то намагалися всіляко натякнути. Анна вже зневірилася, але ось вона попала на одне тренування з НИМ.

Досить красивий і розумний. В першу чергу він поцікавився тим, чим Анна захоплюється і як проводить свої вихідні дні, а не тим, чим цікавилася велика більшість її залицяльників.

Черга два тижні близького і приємного спілкування, Адам запросив Анну на побачення в шикарний ресторан. Будемо пити чай і базікати про все на світі, припрошував він.

Анна погодилася. Після роботи вона прийшла додому, одягла гарну сукню і спеціально нічого не їла, щоб не відмовлятися від вечері в ресторані.

Поза тренажерним залом Адам був ще галантнішим. Він приніс чудовий букет троянд. Дівчина скромно подякувала і вони сіли за вільний столик.

Офіціант приніс меню. Адам замовив імбирний чай. Анна покірно чекала, коли Адам запитає у неї, чого хоче вона, але, як виявилося, на цьому замовлення і закінчився.

У животі трохи бурчало. Пити чай не хотілося. Адам розповідав веселі історії з життя, раз по раз сьорбаючи свій чай. Анна сиділа з кислим обличчям, намагаючись дати зрозуміти, що вона трохи голодна. Все було марно. Тоді Ганна покликала офіціанта ще раз, попросила меню і замовила собі салат, піцу, роли, пляшку червоного винa і десерт.

Адам мовчки дивився, як Анна уплітає страви за обидві щоки. Він уже не посміхався так радісно, ​​як раніше. Можливо, йому було соромно. Коли принесли рахунок, Адам винувато сказав:

– Розплачуйся.

– Що? – Дівчина здивовано подивилася на Адама. Вона і так розуміла, що своє замовлення, швидше за все, їй доведеться сплатити самостійно.

– Ну а подивися, скільки ти всього замовила. Тут тисяча точно буде. А я натякав, що поки ще не отримав зарплату. Бачиш, останні гроші на квіти витратив!

Анна без всяких слів розплатилася і пішла з ресторану. Адам йшов слідом за нею:

– Хіба я винен, що зарплату затримали?! Я тобі віддам гроші через тиждень. Будь ласка, не йди, давай поговоримо.

Анна зупинилася.

– Якщо ти знав, що в тебе скрутне фінансове становище, тоді чому призначив зустріч в ресторані, де навколо витають смачні аромати і їдять люди? Я була дуже голодна. Дякую за побачення. Воно було першим і останнім.

Вдома Анна замислилася, чи не занадто різкою вона була, але потім махнула рукою: будуть у неї ще чоловіки. І щедріші!

Адам тим часом продовжував писати їй кожен день. А одного разу Анна повертаючись з роботи, зустріла його біля свого під’їзду. Спочатку вона страшенно злякалася, бо не могла зрозуміти, звідки він знає її адресу.

Адам благав дати йому ще один шанс. Анна розчулилася, коли він став на коліна.

Анна його дала. Вони знову пішли в ресторан. Адам повністю оплатив рахунок. Тепер Анна почувалася дуже ніяково. Вона вибачилася перед ним за те “перше і останнє побачення”

Адам лише посміхнувся.

– Ти правильно вчинила. Якщо чоловік не може забезпечити свою дівчину, то який він чоловік. Адже ти будеш моєю дівчиною? ..

Що було далі – історія замовчує. Але, цілком ймовірно, що Анна погодилася!

Взято з мережі. Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

K Nataliya:
Related Post