fbpx

– Ох який же красень – не помічаючи мене щебече офіціантка, – Заради такого я на край світу йти здатна. Навіть кликати не потрібно, я вже тут

Напевно, всі в юності зітхали над фотографіями якихось знаменитих красенів і мріяли, що їх майбутній чоловік обов’язково буде писаним красенем. Не у всіх збулися їхні мрії, на відміну від мене. Мій чоловік гарний, ніби щойно зійшов зі сторінок модного глянцю. Але це не принесло мені щастя.

Коли він прийшов на роботу до нас в офіс, то швидко перетворився в головного героя мрій всіх співробітниць. Високий, підтягнутий, модна стрижка, голлівудська посмішка і шикарний парфюм. Після того як я вперше його побачила, я весь вечір намагалася описати подрузі наскільки він досконалий. Я гарненька, але навіть і думки не допускала, що він зверне увагу на мене.

Всі наші співробітниці навперебій залицялись до нього, але йшов місяць за місяцем, а він так і не обрав нікого. Але після новорічного корпоративу цей еталон чоловічої краси запропонував провести додому саме мене.

Наш роман розвивався дуже стрімко, і вже через півроку я стала дружиною найкрасивішого чоловіка на світі. Природно у мого чоловіка є сила-силенна інших достоїнств: він розумний, дбайливий, завжди допомагає мені по дому і взагалі нам удвох ніколи не буває нудно. Ми вже два роки у шлюбі, а у мене досі метелики в животі при одному погляді на свого коханого чоловіка. Але я пишу зовсім не для того, щоб похвалитися.

Знаєте, що таке бути дружиною красивого чоловіка? Це коли ви йдете по вулиці за руку, а інші жінки оцінююче дивляться на тебе чи достойна ти його; коли ви сидите в барі, а офіціантка приносить коктейль-комплімент не вам, а вашому чоловікові; коли на пляжі кожна зустрічна панянка аж озирається в слід вашому коханому.

На роботі всі подружки заздрять мені, що я відхопила собі за чоловіка такого красеня. Але я вже встигла зрозуміти, що гарний чоловік це не тільки нагорода, а й покарання. Минулого місяця я пішла в декрет, можливо, це всього лише такий стан, але мені здається перш, ніж я дочекаюся появи нашої дитини, я розум втрачу.

У той час як я кругла сиджу вдома, мій чоловік перебуває роботі в колективі всіх тих жінок, які так мріяли його отримати. Я знаю, що, незважаючи на те, що він одружений, надії ніхто не втратив. Я намагаюся тримати себе в руках, але все одно протягом дня відправляю чоловікові купу повідомлень.

Вдома я сама того не усвідомлюючи влаштовую чоловікові казна-що: де, хто, скільки? І кожен раз намагаюся зловити його на не правді. А якщо він дасть слабину? А якщо вже крутить з кимось за моєю спиною? Ці думки доведуть мене, якщо вже не довели?

Що зі мною, як цьому протистояти і чи можливо це узагалі. Як врятувати свою сім’ю від от такого свого стану.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page