fbpx

Олег весь час був невдоволений чимось, тому я зовсім не здивувалася, коли у нього з’явилася інша. Про її присутність у його житті, я дізналась цілком випадково, із його сторінки у соцмережі, яку він залишив відкритою, поспішаючи на роботу

Історія нашого сімейного життя розпочиналася дуже і дуже красиво. Коханий чоловік завжди тішив розкішними букетами квітів, а я віддячувала смачною і вишуканою вечерею.

Але, на жаль, через два роки нашого спільного життя Олег змінив своє ставлення до мене. Він почав довше засиджуватися на роботі, частіше їздити у відрядження, а я перетворилася з коханої дружини на хатню робітницю і кухарку.

Олег більше не допомагав з домашніми справами, а лише вимагав уваги, комфорту і чистоти. На той момент у наш уже була маленька дитина, тому всі його примхи забезпечити було дуже складно. Олег весь час був невдоволений чимось, тому я зовсім не здивувалася, коли у нього з’явилася інша. Про її присутність у його житті, я дізналась цілком випадково, із його сторінки у соцмережі, яку він залишив відкритою, поспішаючи на роботу.

По житті я досить спокійна людина, тому ніяких розбірок не влаштовувала, просто запропонувала Олегові розлучення, але він категорично відмовився. Сказав: якщо я піду, то дитину у мене забере. Тоді я спробувала  інший спосіб — перестала готувати  їжу йому (тільки для сина), найняла прибиральницю, весь вільний час проводила з дитиною, гуляла з подругами, відвідувала салон краси, а чоловікові сказала, що тепер роль дружини нехай на себе бере кoханка.

Я не проти, якщо після роботи він буде заїжджати до неї на вечерю, переодягатися там же в чистий і випрасуваний одяг, а до мене нехай приїжджає, коли захоче. Якщо йому там сподобається, нехай залишається назавжди. Може, нова пасія впорається з усім і не буде ввечері втомлена, не буде завантажувати його проблемами і питаннями про гроші. Я ж не збираюся поєднувати обов’язки дружини і кoханки одночасно.

Згодна і на такий варіант: частину домашньої роботи перекласти на чоловіка, тоді у мене буде час і на відпочинок, і на догляд за собою, і я буду виглядати не гірше за ту іншу. Можливо, тоді чоловік зрозуміє: коли жінка ходить на роботу, зайнята кухнею, прибиранням, дітьми, то ввечері вона вже хоче тільки спати.

А розлучення для мого Олега зовсім невигідне, адже зараз у нього є сім’я, де завжди чисто і затишно, а ще та, інша, яка виконує всі його забаганки… Хтось, прочитавши цього листа, скаже, що я несповна розуму. Але поміркуйте самі: навіщо йти поневірятися по найманих квартирах і падати від втоми за копійчану роботу, в той час як чоловік буде в повному «шоколаді»? Гордо грюкати дверима добре, коли є де і на що жити. Витрачати своє життя на забезпечення побуту для чоловіка і чекати, коли він це оцінить — шлях у нікуди. На жаль, це давно реалії, про які чомусь всі мовчать або плачуться подругам на кухні. Хіба не так?

Наталія, 27 років.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news суворо заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Intermarium.news.

Фото – ілюстративне(pixabay.com).

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page