fbpx

Олександр Педан емоційно відреагував на пояснення Полякової і Єфросініної щодо російської мови у їхньому шоу: “Англійську ви вивчити можете, а українську – ні”

Нагадаємо, що днями Оля Полякова та Маша Єфросиніна пояснили чому продовжують вести розважальний YouTube-проект “Дорослі дівчатка” російською мовою.

Артистки зізналися у тому що їм складно жартувати та емоційно викладати думки українською, тому поки програма виходитиме у колишньому форматі.

Слова колег прокоментував Олександр Педан.

В одному з останніх інтерв’ю телеведучий заявив, що не до кінця вірить артисткам.

Цитуємо:

“Про колег або добре, або нічого, але я не до кінця вірю в цю тезу, бо англійську ви вивчити можете, а українську – ні? Тут у мене щось не збігається. Питання в чому? Важко? Так, важко. А нам зараз не важко буде відбудовувати, воювати? Трансформація України в Україну нарешті в нашу незалежність, яку ми здобуваємо, – вона складна, так не буває, що легко.

Звичайно, легше говорити мовою, з якою ти виріс. Я зараз говорю не як людина, якій легко, яка може апелювати. “Звичайно, Педан, ти з Хмельницького, тобі легко”. Ні! Я вчив українську мову. У мене був епізод, коли мене одного разу мало не вигнали з телебачення за те, що я не знав української”.

14,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page