fbpx

Останньою краплею став вираз на святкуванні ювілею моєї мами. Коли гості здивовано роздивлялись наш дорогий подарунок ( а ми мамі презентували путівку на відпочинок за кордон) хтось похвалив нас за те, що ми не шкодуючи своїх грошей подарунок такий зробили. На що моя дружина відповіла так, що гості роти пороззявляли

Мені 32 роки, працюю електриком на приватному підприємстві. Так як фахівець я хороший, начальник часто відправляє мене на інші об’єкти. У такі дні я працюю по подвійному тарифу і мене цілком влаштовувала моя посада. Сім років тому, завдяки роботі, я зустрів свою долю. Мене відправили в офіс, де сталося замикання, і потрібно було з’ясувати причину і усунути неполадку. Я довго працював і вже навіть зголодніти встиг. І ось підійшла до мене дівчина і запропонувала чай з печивом. Я не зміг відмовитися.

За обідом ми розговорилися, вона давно тут працювала бухгалтером. І ось закінчивши пити чай, я знову взявся до роботи. Через годину все було готово. Йдучи, я взяв номер телефону дівчини. Ми почали спілкуватися: спочатку по телефону, після я запросив її прогулятися по місту. Що сказати, дівчиною вона була дуже милою і привабливою, завжди знала, як мене підбадьорити і що сказати.

Через два роки відносин я зробив коханій пропозицію. Навесні ми зіграли весілля і поїхали відпочивати на море. Це був найкращий час в моєму житті, я був щасливий мати таку дружину. Приїхавши в рідне місто, ми зняли двокімнатну квартиру і почали жити окремо від батьків. Відразу розподілили всі обов’язки, я все ремонтую і роблю важку роботу в будинку, а дружина готує, пере і прибирає в квартирі. Наші відносини складалися чудово, кожен знав свої обов’язки, і непорозумінь не було. Зрідка могли тільки тон підвищити друг на друга, але не більше.

Так пролетіли три щасливих роки спільного життя, поки її не підвищили на посаді, і вона стала заробляти більше за мене. Спочатку це просто були вирази: «тепер я чоловік в цьому будинку, а ти йди готувати». Мені такі жарти не дуже подобалися, але уваги на них я намагався не звертати. Через деякий час жарти перетворилися в докори. Дружина приходила пізніше мене і говорила, що важко працює, втомлюється, заробляючи гроші, а я навіть прибрати в квартирі не можу. І так кожен день: «я більше заробляю, значить, більше втомлююся». Загалом, вона почала всі свої обов’язки перекладати на мене. Про те, що я заробляю менше, знали всі подруги. Знайомі дружини обговорювали мене: «що це за мужик, який не може нормально заробити?» або «чоловік сидить на шиї у дружини». При цьому я заробляв непогано і ніколи не просив у дружини грошей.

Останньою краплею став вираз на святкуванні ювілею моєї мами. Коли гості здивовано роздивлялись наш дорогий подарунок ( а ми мамі презентували путівку на відпочинок за кордон) хтось похвалив нас за те, що ми не шкодуючи своїх грошей подарунок такий зробили. На що моя дружина відповіла:

— Хм. Не ми а я. Син хіба за таксі до аеропорту заплатить, а ні то на велику своєму підвезе. Він у нас уміє лиш на роботу ходити, гроші заробляти якось не навчився.

Запала тиша. Мама щось хотіла сказати, але я не дав. Узявши дружину за руку вивів із квартири і без слів зачинив двері перед самим носом. У наше спільне житло я не повертався. Але от що цікаво: минув рік, фірма у якій працювала і заробляла гарні гроші моя дружина – збанкрутувала. Учора дзвонить на наш домашній моя колишня. У неї негаразди з фінансами і вона безробітня. Просить прощення і хоче повернути колишні стосунки.

Поклав слухавку і сам не знаю, радіти, чи забути. Може ця ситуація змінить її докорінно і моя прекрасна добра і чуйна дружина таки повернеться.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page