fbpx

Павло Зiбров відгуляв пишне весілля: фото та відео

Співак Павло Зiбров та його дружина Марина вдруге обмінялись клятвами. Пара вирішила відзначити 25-річчя свого шлюбу, або срібне весілля.

Дату церемонії подружжя обрало не випадково. Обмінятись клятвами вирішили у 60-ий день нарoдження Марини – 25 серпня, повідомляє “24

Читайте також: Найоригінальніший з усіх відомих рецептів. Смачніших дерунів ви не куштували! “Панські” деруни до вечері, або на святковий стіл

Церемонія пройшла в одному з елітних ресторанів на Київщині.

Павло Зiбров прийшов на свято у розкішному світлому костюмі та бутоньєркою нареченого. А от Марина постала перед гостями у пишній весільній сукні без фати. Як і будь-яка наречена, тримала букет.

“Я вдячний долі, що 25 років тому зустрів Марину. Думаю, що я саме тебе шукав, але все ж ти мене знайшла, взяла за шкірки та забрала у полон кохання. Дякую тобі за доньку, за те, що ти завжди поряд зі мною, терпиш мене. Дякую, що у нас все вдається, як в хорошій пісні: я з тобою в щасті і добрі живу”, – сказав співак на церемонії.

В Instagram-Stories Зібров зізнався, що об’єднати два сімейні свята було ініціативою його доньки – 22-річної Діани. Саме дівчина була ведучою заходу.

Щодо подарунків гостей, то Марина Зiброва вирішила відмовитись від звичайних квітів та попросила нести їй вазони, які вона висадить біля свого маєтку.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

ЩАСЛИВІ РАЗОМ ❤️ #25

Публикация от Павло Зібров (@pavlo_zibrov)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Приймаємо вітання від дорогих друзів 🥳 #дмитрийгордон #павлозібров #мариназіброва #весілля #25

Публикация от Павло Зібров (@pavlo_zibrov)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Цей день ми провели начебто у казці! Все було як в перший раз! Перший танець, перший поцілунок, вперше ми обмінялися каблучками та почули завітне «Так»! Ми дякуємо всім дорогим гостям, хто розділив цей вечір з нами і особливу подяку ми з Мариною хочемо висловити нашій донечці @diana_zibrova за те, що вона так майстерно провела нашу церемонію та і взагалі, що запропонувала та допомогла втілити це дійство у життя! Бо об‘єднати срібне весілля та ювілей – треба мати справжній хист, та вона впоралась якнайкраще ! Багато хто запитує, який секрет довгого союзу? По-перше – треба любити. Справжня любов не минає з часом, а стає тільки міцнішою та усвідомленою! А найкращий спосіб продовжити любов – це насолоджуватися кожною спільно проведеної хвилиною. І про що не шкодувати!

Публикация от Павло Зібров (@pavlo_zibrov)

27. 08. 2019

You cannot copy content of this page