X

Переселенці зі сходу шиють у Львові одяг для військових

Родина Романових переїхали до Львова з Краматорська, де у них вже був бізнес з пошиття військової амуніції.

“Перший час після 24 лютого ми просто роздавали наш товар – відчинили двері магазинів і запрошували військових, бійців ТрО, щоб вони брали усе необхідне. А коли товар став закінчуватися, коли почастішали обстріли Краматорська й “прильоти” стали дедалі ближчими, ми прийняли рішення – виїжджати”, – згадує Геннадій Романов.

Вирішив вивезти бізнес у Львів, бо саме тут колись навчався у Львівській школі керівників бізнесу. А вже на місці познайомився з іншим східняком – Михайлом Богданом, який займався продовольчими товарами. Далі до них долучилися ще підприємці з Маріуполя, Краматорська, Слов’янська, Покровська, які займалися швацькою справою, виробники взуття та IT- компанія.

Вони створили підприємство “Укрвійськторг”, яке виготовляє військову амуніцію, шиє одяг та взуття для ЗСУ і через мережу магазинів продає її.

“Це вже не просто відновлення бізнесу – це його масштабування та збільшення, – каже Руслан Бельтюков. – Ми плануємо розширювати виробництво і розглядаємо можливість об’єднати навколо цієї мережі близько 50 підприємств. Це вже буде невеличка агломерація. Запрошуємо до співпраці й інших підприємців. Ми намагаємося реалізувати те, чого не робили ще інші”.

За матеріалами Новинарня.

Фото: колаж.

09/26/2022

K Nataliya:
Related Post