fbpx

Під’їжджаючи до ресторану, я побачив машину друга, який повинен був вирішувати наші справи в іншому місті. Я зупинився і за кутом запримітив машину дружини, яка в цей час повинна бути на роботі. Спочатку погані думки в голову не лізли, але серце відразу відчуло недобре

Кілька років назад я вважав себе досить щасливою людиною, у якої було все, про що можна тільки мріяти. У мене була прекрасна красуня дружина і успішний бізнес.

Єдине чого та не вистачало так це дітей, але ми їх з дружиною планували. Також у мене був прекрасний друг, який мені заміняв брата.

З ним ми дружили з дитинства і разом пройшли багато. Бізнес я вів разом з ним. Все змінилося в один прекрасний день.

Якось вирішив піти з роботи раніше і влаштувати дружині сюрприз. Хотів забрати її з роботи й влаштувати романтичну вечерю.

Подумав, що було б добре заїхати в ресторан і взяти вечерю з собою, щоб зайвий раз не відволікатися. Під’їжджаючи до ресторану, я побачив машину друга, який повинен був вирішувати наші справи в іншому місті.

Я зупинився і за кутом запримітив машину дружини, яка в цей час повинна бути на роботі. Спочатку погані думки в голову не лізли, але серце відразу відчуло недобре. Машину припаркував і пішов в ресторан.

У ресторані очима я швидко знайшов своїх найближчих і найрідніших людей, але підходити до них відразу не наважився. Сів за столик в іншому кінці залу і мовчки спостерігав за ними.

Спочатку мені здалося, що їх зустріч носить виключно дружній характер, але незабаром вони почали поводитися інакше, ласкаво триматися за руки і обійматися.

Підходити до них поки я не збирався, вирішив написати смс.

— Кохана, як ти? На роботі все добре?

— Так все добре, Коханий, але дуууже зайнята, на роботі просто завал, — отримав я  відповідь від дружини.

Тоді вирішив написати другові.

— Як там наші справи з постачальниками? Сподіваюсь все добре?

— Переговори пройшли успішно, скоро повертаюся в місто, — відповів мені друг.

Дорогі мені люди продовжили мило спілкуватися, а я замовив випивку. Офіціант мені швидко приніс замовлення, з яким я підійшов до «голубчиків».

Побачивши мене, дружина і друг почали поводитися так, ніби нічого не сталося, сказали, що зустрілися випадково в ресторані. Звичайно, я їм розповів все, що бачив. Далі дружина і друг вирішили мені все пояснити, але от слухати їх не захотів.

Друга я не слухав зовсім, а ось дружині подарував пляшку ігристого, щоб відзначила наше розлучення. Такого вчинку я точно не очікував від найрідніших.

На наступний день я подав на розлучення і в найкоротші терміни нас розлучили. Дружина з другом намагалися вимолити у мене вибачення, але все було марно. З другом ми поділили бізнес і більше ніколи я його не бачив. В принципі цю людину бачити більше не хотілося.

Наші спільні знайомі мені розповідали, що колишня дружина і друг жили якийсь час разом, але швидко розійшлися. Мабуть, гуляти на стороні і жити разом для них нереально.

Минуло три роки з моменту розлучення, але я ще не зустрів жінку, з якою хотів би прожити все життя. Може ще зустріну і буде все добре.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page