fbpx

Підозри і сумніви у мене виникли, коли я попросила сина нас з майбутньою невісткою познайомити, а він вперто відмовлявся. Знаходилося просто мільйон причин, щоб не приводити її в наш дім. І ось він привіз її. Коли я побачила, що його «дівчина» вже зовсім і не дівчина, була в ступорі. Що ж це робиться, люди добрі?

Підозри і сумніви у мене виникли, коли я попросила сина нас з майбутньою невісткою познайомити, а він вперто відмовлявся. Знаходилося просто мільйон причин, щоб не приводити її в наш дім. І ось він привіз її. Коли я побачила, що його «дівчина» вже зовсім і не дівчина, була в ступорі. Що ж це робиться, люди добрі?

Це взагалі вище всякого мого розуміння. Я не можу заспокоїтися вже тиждень. Прошу вашої підтримки і порад як відвадити жінку мого сина. Він привів її в дім зі словами, що любить і вони планують жити разом. Начебто все добре, живи, радій і чекай онуків. Але проблема в тому, що моя майбутня невістка лише на шість років за мене молодша. У мого сина і його обраниці різниця у віці чотирнадцять років. Але про все по порядку.

Мій 26-річний син працює в колекторської службі, але живе досі зі мною. У нього були дівчата, але не одну він не приводив знайомитися. Коли я почала дошкуляти його питанням, коли ж він ожениться і подарує мені онуків, він зізнався, що має серйозні відносини жінкою. Ну, я, звичайно ж, зраділа за єдину дитину. Ми постійно розмовляли, він відгукувався про свою обраницю дуже добре, і я розуміла, що мій хлопчик закоханий. Мене це шалено радувало, адже що може бути дорожче щастя своєї дитини.

Підозри і сумніви у мене виникли, коли я попросила нас познайомити, а він вперто відмовлявся. Знаходилося просто мільйон причин, щоб не приводити її в наш будинок. То вона соромиться і боїться мене, потім нездорова, то у нього немає настрою і так далі. Тоді я насторожилася і пригрозила, що сама прийду до нього на роботу, щоб зустрінеться з нею. До слова, «дівчина» мого сина працювала разом з ним.

І ось, мій хлопчик поділився зі мною серйозністю своїх планів щодо його обраниці. Він хотів оселитися разом з нею, точніше привести її в мій дім. Я не була проти, тому що син у мене один квартира велика, та й спокійніше мені буде коли дитина на очах. І ось він привіз її. Коли я побачила, що його «дівчина» вже зовсім і не дівчина, а більше жінка була в ступорі. Але я зібрала всю силу волі в кулак і намагалася вести себе шанобливо. Жінка мого сина була привітна, і видно було, що їй теж незручно. При цьому я помітила, що вони, справді, закохані. Але! У них така різниця в віці. Хіба є майбутнє у таких відносин?

Вранці, поки моя неофіційна невістка збиралася в кімнаті сина, я завела розмову з моїм хлопчиком. Я намагалася м’яко йому пояснити, що вона йому не пара, але син строго відповів, аби я не лізла в його життя.

З яких це пір він так зі мною розмовляє? Це вже витівки його пасії?

Минув тиждень як жінка мого сина живе з нами. Вона вважає себе тут господинею: готує, пере і прибирає. Вона більше схожа на маму, а не на цивільну дружину для мого хлопчика. З цими обов’язками і я сама прекрасно справлялася. І я точно вирішила, що не така потрібна моєму синочку. Почала думати, як же відвадити її від мого сина і дуже сподіваюся на вашу допомогу в цьому питанні. Допоможіть порадою, кому не складно.

Переклад без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото – firestock.

You cannot copy content of this page