fbpx

Після того, як не стало матері у нашій родині все змінилося – моя сестра стала іншою і, навіть більше, позбавила нас спадщини

Наша сім’я завжди була згуртованою – три дитини в сім’ї, міцний шлюб у батьків і дідусі та бабусі, які дожили до похилого віку. Ми дійсно росли в сприятливій обстановці, якої недоступна багатьом. Однак після того, як не стало матері все змінилося – моя сестра стала іншою і, навіть більше, позбавила нас спадщини.

Мені важко це визнавати, але я не вірю, що це дійсно вона. Після того, як не стало батька нам було важко, але ми продовжували підтримувати один одного. Ми ніколи один одного не кидали ще зі шкільних часів, а тепер я з братом регулярно ходжу на засідання суду і намагаюся домогтися рівної частки в квартирі для нас.

Всі мої спроби зв’язатися з нею зазнали невдачі – вона не піднімає слухавку і всіляко уникає особистих зустрічей. Мені навіть важко визначити, коли все це стало реальністю. Після того, як мама відійшла за межу ми не бачилися півроку, і хоч листування не може передати всі емоції – я відчувала, що їй важко. А потім, в один день мені приходить повідомлення від брата, в якому йдеться про те, що квартира повністю належить їй.

Вона повністю переписала на себе всю квартиру – без поняття як. Тепер у нас братом немає ні її, ні грошей. Весь спадок пішов їй і це при тому, що всі знали і бачили оригінальний текст заповіту. Все було чітко поділено між нами трьома. Якщо були б будь-які відхилення, то їх необхідно в першу чергу узгодити з матір’ю, а також повідомити про це нас – такий був договір з нашим юристом. Я не вірю, що вона могла б провернути це самостійно. Вона ніколи не була «такою» – безсердечною.

Я навіть намагалася з нею зв’язатися, але який сенс. Зверталася до нотаріуса, який читав нам заповіт, але він лише в звичній юридичній манері сказав, що все законно. Чи була вона такою завжди чи хтось так повпливав на неї? Чи може любляча сестра змінитися настільки, щоб заради грошей і квартири припинити будь-які родинні зв’язки і жити в своє задоволення. Адвокати кажуть, що їй дійсно хтось допоміг все переоформити, і тому шансів у суді у нас мало.

Якщо чесно, то мені не стільки потрібна квартира, скільки хочеться дізнатися справжню причину такої поведінки. Що змусило її так з нами обійтися? Чи може наша сім’я знову стати згуртованою без війни один проти одного?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page