fbpx

По селу пішли чутки, а на Петра стали дивитися з жалем: “Жінка на заробітки поїхала, а сама заміж закордоном вийшла”

У Петра з Лесею все було, як у всіх – будинок, двоє дітей та робота. Проте коли жінка втратила робоче місце, грошей почало не вистачати. У селі годі швидко знайти роботу, тому поїхала Леся спочатку до Чехії, потім – Італії та Німеччини.

10 років пробула на заробітках, діти вже виросли й нічого не потребували, чоловік працював, а Леся не поверталася. По селу пішли чутки, а на Петра стали дивитися з жалем.

Петро був не в захваті від ідеї, що жінка поїде на заробітки, проте зрештою погодився та підтримав дружину. Й ось одного дня дізнався про зраду, пише “chas4you“.

Лесі не було вже 10 років. «В еру технологій не обов’язково приїжджати кожного року та витрачати гроші», – пояснювала дружина. І спілкувалися вони весь цей час через інтернет. Діти вже виросли, вивчилися та знайшли роботу в місті. Петро залишився в селі у великому будинку з ремонтом сам. Уже декілька років він благав Лесю повернутися, адже вже все в них є, і його зарплатні на двох би вистачило, проте дружина все не поверталася, а недавно переїхала до Німеччини.

Ті ж технології, які дозволяли їм спілкуватися всі ці роки, й ледь не згубили їхню родину. Одного разу сусідка Марина побачила десь у соціальних мережах, що Леся в Німеччині вийшла заміж. Одразу ж пішли чутки, і хоч Петро й сам бачив той запис, робив вигляд, що ні про що не здогадується. З нього кепкувало все село: «Жінка на заробітки поїхала, а сама заміж закордоном вийшла!». На вулиці його завжди супроводжували жалісливі погляди.

І нарешті одного дня вона зателефонувала. «Не виходила я заміж, як ти міг подумати, що я могла зрадити нас, наших дітей. Ні на кого тебе не проміняю. Просто я хотіла на сторінці поставити сімейний стан «заміжня» і, мабуть, не те наклацала. Вибач мені і не турбуйся, то ж я нашу сім’ю мала на увазі», – пояснила Леся.

У Петра аж від серця відлягло, особливо, коли Леся сказала, що повертається додому назавжди.

А у відповідь на чутки в селі Петро також завів сторінку в соцмережах і поставив сімейний стан «одружений». І знову в селі почали недобре перемовлятися: «Мабуть, давно коханку знайшов, та не хотів гроші Лесині втрачати, а тепер і нагода знайшлася для одруження».

You cannot copy content of this page