fbpx

Побачила на форумі пост жінки, чоловік якої заробляє 24 тисячі гривень і вважає, що цього достатньо. Особливо вразила кількість гнівних коментів на її адресу – нібито тітка з жиру біситься, наші чоловіки набагато менше в дім приносять. А я не згодна і теж хочу, щоб моя сім’я жила в достатку

Побачила на форумі пост жінки, чоловік якої заробляє 24 тисячі гривень і вважає, що цього достатньо. Особливо вразила кількість гнівних коментів на її адресу – нібито тітка з жиру біситься, наші чоловіки набагато менше в дім приносять. А я не згодна і теж хочу, щоб моя сім’я жила в достатку, а не перебивалася від зарплати до зарплати.

Я ще не бачила чоловіків, які б перед весіллям говорили своїм нареченим: «Кохана, ми будемо на всьому економити, з голоду не засохнемо, але жити будемо дуже скромно».

Навпаки, всі обіцяють манну небесну, а в результаті 24 тисячі – край всіх мрій. Як змусити чоловіка заробляти більше?

Ми з чоловіком, коли ще зустрічалися, теж планували жити цікавим насиченим життям, подорожувати, купити заміський будинок, мати багато дітей і завести велику красиву собаку. І ось минуло два роки, як ми одружені, і я бачу, що він “забив” на наші мрії та прагнення. Замість того щоб попрацювати більше воліє попити пивка з друзями або просто зависнути в комп’ютері. І коли я скаржуся на його безініціативність мамі або подругам, всі мені кажуть: «Щоб стати дружиною генерала, треба вийти заміж за лейтенанта».

І вони звинувачують мене, що я його погано мотивую. А що я повинна робити? Я не розумію. Я не пиляю його, сама працюю, намагаюся завжди мати гарний вигляд, радую його добрим словом, то ласкою. А він ніби зовсім втратив стимул щось робити для нашої сім’ї …

Автор Марина, 29 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page