fbpx

Подруга гірко плаче. Їй 64, вона досить енергійна і ще працює. Має моя подруга сина і невістку. Так от, проблема в тому, що син із невісткою не бажають з нею жити

Сьогодні я хочу з вами поділитися історією моєї доброї подруги.

У неї є 33-річний син, у якого є дружина і дитина. Онуку 8 років, і він ходить в школу. Як я знаю з розмов моєї подруги, молоде подружжя хочуть ще дітей.

Подрузі 64 роки, самотня жінка. Вірніше, вона сама так всім каже, мовляв, я самотня і нікому не потрібна.

— Чоловіка немає, син дорослий. І я йому більше не потрібна.

До речі, подруга досі працює і отримує пенсію. Тобто вона не сидить цілими днями в чотирьох стінах. Їй є чим зайнятися.

Однак вона з якихось невідомих причин регулярно напосідає на сина і невістку. Вони постійно з’ясовують з нею стосунки і періодично не спілкуються.

65-річна подруга весь час говорить їм, що вона вже стара, що їй недовго залишилося і що їй хочеться жити в родині. Так вона буде відчувати, що комусь потрібна.

Син їй на те відповідає, що так не піде. Вона повинна зрозуміти, що у нього своя сім’я і їм так краще. Дитина у школу ходить і дружина при надії, тому нічого міняти вони не хочуть.

На це моя подруга дуже ображається.

Я їй кажу, щоб вона знайшла собі якесь заняття. Може на курси записалася, на танці сходила або на сайті знайомств зареєструвалася. Може там вона зможе знайти друга. Також доводжу їй, що син і невістка мають право на своє життя. І вони не зобов’язані жити разом з нею. Тим більше, що вона жінка енергійна, дієздатна, здорова і не потребує допомоги.

Не знаю ще, як до неї донести, щоб вона залишила дітей в спокої і дала їм можливість жити спокійно.

Може у вас є варіанти вирішення цієї проблеми? Можливо хтось стикався з подібним? Як пояснити людині, що діти мають право на власне життя і жити з нею ніхто не зобов’язаний.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page