fbpx

Подруга образилася на мене через дорогу коляску. Дуже хочу розібратися, тому що ці стосунки для мене дуже цінні

Між мною і найкращою подругою трапилася неприємна ситуація, в якій я дуже хочу розібратися, тому що ці стосунки для мене дуже цінні. Все-таки ми 20 років дружили і через коляску сваритися – це нижче плінтуса просто.

Розповім по порядку. Подруга стала матір’ю на 2 роки раніше за мене. У неї гарне фінансове становище, їй активно допомагають батьки і чоловік, є свій пасивний дохід. У мене становище трохи гірше, але все одно не особливо відстає від неї. Однак, коли з’явилася моя донька, вона віддала мені багато речей без повернення, з словами: «Все одно мені вже не знадобиться, тому візьми». Там були повзунки, сорочечки, сліпи і боді, іграшки, пляшечки.

Першу коляску вона свою продала ще до gjzdb моєї дитини, але я все одно на неї б не претендувала. А ось прогулянкова коляска у них залишилася, вона нею довго користувалася і коли постало у нас питання про покупку коляски, вона запропонувала свою. Ніби як її дитині вже не особливо потрібна.

Однак на той момент у подруги рідна сестра дізналася, що при надії, і вона сказала, що коляска стане в нагоді і їй теж, ніби як, поки я покатаю свою дочку, підросте дитина у сестри і коляска перейде їй у спадок. Начебто всім добре. Я погодилась.

Коляска була зручна, компактно складалася. Саме це нас і підвело. Ми поїхали з чоловіком в ТЦ на громадському транспорті, склали її, поставили поруч і вийшли без неї. Коляску так і не знайшли, хоча писали в усі інстанції, але я навіть не тішила себе надією.

Подзвонила подрузі в той же вечір, покаялася, вибачилася і замовила таку ж коляску, яку привезла їй зі словами, краще забери зараз, не дай Бог, я її втрачу знову. Але подруга сказала мені, що це просто копія, у неї була оригінальна коляска. А я, якщо чесно, навіть не вдавалася в деталі. Виявилося, що куплена мною коляска за 2800 – не підходить, це ідентичний аналог, а той оригінал, що був у подруги коштує майже 10800.

Якщо чесно, для мене це величезні гроші. Плюс я не бачу різниці між ними, реально. З вигляду вони абсолютно однакові. Але подруга сказала, що підробка їй не потрібна, я можу її залишити собі. І не відповідає на мої дзвінки тепер. Мені здається, вона образилася. Не знаю, що робити, мені дуже важлива подруга. Але і платити такі гроші за коляску – це нерозумно.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page