fbpx

Пoмер 37-річний суддя Солом’янського суду Бобровник: журналістка назвала причину

Стало відомо, що помep суддя Солом’янського районного суду Києва Олександр Боровник. Імовірна причина смepті ¬ проблеми із сеpцем.

Про це у своєму Twitter написала журналістка Оксана Коваленко, передає 24 канал.

“Пoмeр суддя Солом’янського суду Бобровник. Сеpце. Підтвердили два незалежних одне від одного джерела. У тому числі у прес-службі суду”, – зазначила вона.

За інформацією співрозмовників “РБК-Україна”, Бобровник пoмер у кареті швидкої допомоги.

Читайте також:  У Білорусі українська дитяча футбольна команда потрапила у авapiю

Додамо, що Бобровнику було 37 років, а суддею Солом’янського райсуду його обрали у червні 2007 року. Крім того, у 2012 році постановою Верховної Ради його було обрано на посаду судді цього суду безстроково.

До слова, журналіст Володимир Бойко переконує, що “смepть Бобровника стала колосальним удapом по Національному антикорупційному бюро України, оскільки це був єдиний суддя, який погоджувався озвучувати судові рішення, що писались для нього детективами НАБУ та приносились у Солом’янський райсуд на флешці”.

Нагадаємо, суддя Олександр Бобровник став відомим, зокрема, завдяки справі щодо затримання відстороненого очільника ДФС Романа Насірова, а саме завдяки резонансу навколо неї та її затягуванню. Крім того, трохи згодом Бобровника призначили розглядати запобіжний захід для ще однієї одіозної особистості – колишнього нардепа Олександра Мартиненка. Додамо, що статки опального судді не відповідали його декларації.

You cannot copy content of this page