fbpx

Пост маленької киянки викликав неоднозначну реакцію в мережі

У Києві юна підприємниця пропонує сусідам за гроші вигулювати їх собак, пише “Обозреватель”.

“Мене звуть Софія. Я – учениця 4-го класу. Мені подобаються не великі собаки. Мої батьки вчать мене заробляти гроші на свої потреби. Тому пропоную вигул не великих собак за гроші. Можу вигулювати собак з вулиць Новопольова, Суздольска і Шепелєва”, – опублікував пост школярки її батько Вадим Кириченко.

Також вона додала, що за детальною інформацією можна звертатися до Вадима.

Користувачі неоднозначно сприйняли цей пост. Деякі підтримали прагнення Софії заробити на кишенькові витрати, інші – розкритикували.

Читайте також: Одинадцятирічному хлопчику, якого під час пожeжі у Кемерові виштовхнув у вікно батько, розповіли про загuбель усієї родини

“Яка розумниця”, “Молодець”, “Зайка, ти розумниця, якби у мене була собака, я б обов’язково до тебе звернулася”, “Розумниця, Софійка! Я теж почала заробляти з 10 років”, – зазначили користувачі.

Fatma Ahm вважає, що не можна дітям довіряти собак. “Та вже, тут свою десятирічну боїшся зі своїм же псом випустити. А іншим хоч би що – “вчать заробляти”. Напевно, батькам припекло. Самі не пробували?” – зазначила вона.

“Однозначно. Те ж саме подумалося. Реалії сучасного життя, одні мaтюки на мові. Люди втратили грань розумного і здорового”, – підтримала її Анна Копцева.

You cannot copy content of this page