fbpx

Потім ми побачили, що з наших заощаджень зникло 1000 гривень, і відразу зрозуміли, куди вони поділися, а після Катерина Іванівна сама сказала, що взяла “аванс” з її слів. Просто сюр якийсь

Потрібен ваш рада, мої дорогі читачі.

У нас хороша сім’я, мені 33, чоловікові 36, синочок 5 років. Свекруха – чудова жінка, у неї був ювілей в минулому році – 60 років.

Ми з чоловіком дуже багато працюємо. Через останні події в світі, зарплати сильно впали, а квітні взагалі сиділи без роботи, тому з грошима зараз не так добре, як завжди.

Доводиться трохи обмежувати себе в радощах. Звичайно, це не стосується дитини.

Садок закритий, а свекруха завжди була рада посидіти з онуком. З садка вона його частіше ніж ми забирала, сиділа до нашого приходу з ним. Часто вечеряли прямо вчотирьох.

Зовсім недавно, її наче підмінили. Останній раз я дуже здивувалася через її слова.

“Я що вам, доглядальниця? Я як на роботу сюди щодня. На роботі зарплату повинні платити …”

Я навіть не знала, що я можу їй відповісти. “Мамо, але ви ж бабуся і сидите зі своїм рідним онуком”, – хотіла сказати я, але через здивування навіть язик не повернувся. Тоді я промовчала.

Розповіла чоловікові (його тоді не було поруч). Він мені навіть не повірив, а після почув все на власні вуха.

Потім ми побачили, що з наших заощаджень зникло 1000 гривень, і відразу зрозуміли, куди вони поділися, а після Катерина Іванівна сама сказала, що взяла “аванс” з її слів. Просто сюр якийсь.

Зараз свекруха до нас не ходить. З сином сидить моя сестричка. Поки у неї нема навчання в університеті, вона може собі дозволити.

Але що робити потім. Не розумію, може і справді платити за таке потрібно?

Як ви вважаєте? Ніж наймати няню, то я вже краще свекрусі платити буду.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page