fbpx

«Правильна» ялинка. Якщо ви хочете поліпшити свій матеріальний добробут, «прикликати» в своє життя гроші, то, вбираючи ялинку, серед прикрас використовуйте монетки, а також печиво, цукерки, мармелад та інші солодощі

Наприклад, прив’язані до ялинових гілок яблука вважаються символом родючості. Зірвати з новорічної ялинки цукерку і з’їсти її – значить прожити весь рік в достатку, це старовинна прикмета.

Якщо питання здоров’я є для вас актуальним, то запасіться для прикраси ялинки сріблястими і білими гірляндами, бантами, кульками і дзвіночками. Білий колір – колір чистоти, він допомагає нейтралізувати різноманітні болячки. Одиноким людям ялинка допомагає знайти свою другу половину.

Якщо ви хочете удачі в особистому житті, бажаєте залучити любов – прикрасьте ялинку червоними кульками і сердечками, розмальованими яйцями – символом гармонії в любові.

Якщо мрієте про появу в сім’ї дитини, повісьте на зелену чарівницю маленькі дитячі іграшки та нарядіть ялинку бантами – рожевими чи блакитними – на свій розсуд.

І не забудьте про горіхи в золотій обгортці, вони символізують таємницю божественного промислу.

З Мережі.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page