fbpx

Регіна Тодоренко, яка сім місяців тому стала мамою, вперше показала обличчя сина Майкла(фото)

Відома телеведуча Регіна Тодоренко, яка сім місяців тому стала мамою, вперше показала обличчя сина. Вона знялася з Майклом для реклами дитячих підгузників, пишуть “Факти”.

У Мережу потрапили перші два знімки зірки з малюком. На одному з них Регіна тримає сина, в одному лише підгузку, на руках.

На іншому фото малюк Регіни та Влада Топалова солодко спить, а мама ніжно гладить його.

На своїй сторінці в Instagram Регіна зробила несподіване зізнання. Вона розповіла, що ридає біля ліжечка сина, вважаючи себе не досить гарною матір’ю. Вона картає себе за те, що малюк росте в нетипових умовах і багато переїжджає через графіків батьків.

«Мій син – моя велика гордосте. Кожен день я спостерігаю за тобою: як ти вперше посміхнувся, як мило віджався від підлоги, як насупив брови і став схожим на тата, пробурмотів «бу-бу-бу», як невпевнено, але сміливо поповз, як вперше обійняв маленькими сильними ручками маму і сказав «ме-ме»! Так, у нас з тобою нетипові умови, ми майже не буваємо вдома, ти живеш в дитячій гримерці, поки мама знімає черговий важливий проект. Ми носимося з країни в країну на масштабні заходи та зйомки з двома валізами улюблених іграшок, щоб тобі якомога більше речей нагадували про твою теплу і затишну дитячу кімнатку. Коли ти спиш, я тихенько плачу біля твого ліжечка, тому що, мені здається, що мій малюк повинен рости зовсім в інших умовах, і ти заслуговуєш кращого дитинства, а твої бабусі втішають мене і кажуть: «Перестань ревіти”, – написала телеведуча.

Тодоренко сподівається, що виховає сина гідною людиною. Однак, телеведуча не розуміє, як дитинство в шоу-бізнесі відіб’ється на його долі.

Читайте також: 7 серпня успіння святої Анни: про що варто подумати дівчатам, аби хлопці любили, аби доля не цуралася

«Я точно знаю, що ти будеш рости за лаштунками на батькових концертах і в гримерках на маминих шоу. Я поки не розумію, як це відіб’ється на твоїй долі. Мені абсолютно байдуже, чи станеш ти артистом, нейpохіpуpгом або маляром, головне – виховати тебе великою людиною, а з усім іншим ти сам впораєшся! Сьогодні ти вперше побував не «за» кадром, а “в” кадрі; ділити з тобою один знімальний майданчик – це велике щастя, а найзворушливіше відчуття для матері (яке я відчула сьогодні) – це гордість, величезна гордість не за себе, а за сина, якому аплодувала стоячи вся знімальна команда!» – поділилася першим досвідом роботи з сином Регіна.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page