fbpx

Сергій сполотнів. Ключем двері відкриває тихесенько так, а в самого аж шкварчить усе всередині. Це ж треба? Він їй квіти і тортик, а тут тобі роги в якості сюрпризу!

Сергій сполотнів. Ключем двері відкриває тихесенько так, а в самого аж шкварчить усе всередині. Це ж треба? Він їй квіти і тортик, а тут тобі роги в якості сюрпризу!

Сергій сьогодні вирішив  раніше додому з роботи прийти. Йому премію дали, ось настрій хороший і був. Крокує він по вулиці, дивиться – а на розі квітами торгують. Ну він букет і купив. Йде такий і дивується, що це з ним з самого ранку!

Так, квіти він дружині приносив, але лиш на свята. А тут і не березень на дворі, і до річниці далеко. зупинився і вирішив що кохає дружину так, що тортик шоколадний можна без приводу принести. Сюрприз, так би мовити. У кондитерську зайшов, а тут і до будинку рукою подати.

Він вже й до дверей підійшов. Тільки до дзвінка потягнувся, та й чує з-за рідних дверей:

— Ти там їж, Вась, а я буквально на секундочку в ванну.

Сергій сполотнів. Як зранку Сергієм був, так точно пам’ятає, що не перейменували. Ну він і не став в двері дзвонити. Ключем двері відкриває тихесенько так, а в самого аж шкварчить усе всередині. Це ж треба? Він їй квіти і тортик, а тут тобі роги в якості сюрпризу!

Заходить він, в квартиру, та й до ванни прям. Двері відкриває, а там дружина руки миє. Слів не знайшлось, ще ж з Василем поговорити треба! От він квіти і торт запустив куди попало. А дружина не розгубилася, та з ванни його і виштовхала. І на засувку закрилася. А він двері ззовні з петель уже знімає, та голосить, що зараз мовляв я тобі покажу, як Василів у хату приводити.

Дружина заспокоїлась одразу почувши про Василя. Двері відімкнула, а чоловік не почув. І двері на себе рвонув. І ощасливив себе по лобі тими дверима з усією, як то кажуть, любов’ю. А дружина виходить така пава-павою прям.

– Підемо, – каже, – познайомлю тебе з Васею. – І на кухню його веде.

А там біля мисочки з молоком кошенятко налякане сидить. Шум і біганина його вкрай налякали.

— Шкода стало маленького, каже, ось і взяла. Вибачай, що назвала Васею. Якби знала, що ти так на це ім’я реагуєш, став би він Рижиком.

Квіти довелось викинути. А торт вони все одно з’їли. І хоча дружина йому лід прикладала, ріг все одно виліз. Така ось велика шишка утворилася.

© Helina Bentsioni

Головіна картинка ілюстративна – Ketut Subiyanto: Pexels.

You cannot copy content of this page