fbpx

Сестри чоловіка спілкуються з колишньою дружиною і хочуть її повернути

Комусь моя проблема не здасться глобальною, хтось скаже не звертати уваги, а я вже просто не можу … У мого чоловіка є дві сестри, і вони постійно мене діймають.

До мене чоловік був одружений, вони розлучилися через 3 місяці після весілля. Причиною розлучення була відсутність кохання. Вона гуляла наліво і направо, а він і не заперечував. Обоє хотіли розлучитися, зрозуміли, що зробили помилку, розписавшись). Розійшлися з обопільної згоди і зникли з життя один одного. У колишньої дружини зараз інший чоловік і дитина (ровесник нашого молодшого сина).

Але сестри чоловіка спілкуються з нею і хочуть, щоб вони знову зійшлися. Вони постійно при мені про неї говорять. Причому, як тільки я виходжу, вони говорять про інше, а варто мені тільки увійти, як розмова тут же заходить про неї. Розповідають про її дитину і постійне: «Ой, вона своєму це купила, і це, вона в ходунки його не ставить, адже це шкідливо, ой, вона йому такі пюре купує, ні в чому не відмовляє, він такий тямущий і так далі».

У мене просто сили на все це не вистачає Я так більше не можу, чоловік зауваження робив, але їм все одно. Живемо ми окремо, але таке спілкування все одно напружує. Мало того, його сестри навіть запрошують її на вихідні до свекрів додому в село. Ми жодного разу не потрапили до них у гості, коли вона була там, але думаю, що скоро везіння закінчиться і ми з нею зустрінемося.

Ні, я не боюся цієї зустрічі, просто вважаю, що минуле має залишатися в минулому, і ніхто не має права вирішувати щось за тебе. Чому вони мене терпіти не можуть я не знаю. У нас з чоловіком троє дітей: дві дівчинки і наймолодший син. Я ніколи не давала жодного приводу, для засудження і не гуляла в компанії без чоловіка. Ми завжди і скрізь разом.

Я розумію, що я не ідеальна, рано вийшла заміж, як вони кажуть “по зальоту”, але якби я не любила чоловіка, то не було б ні дітей, ні зальоту, ні мене в його житті. До речі, свекруха мене теж не сприймала, почала непогано ставитися тільки після появи сина, а до того теж дорікала колишньою дружиною і їх весіллям (у нас весілля не було).

Підкажіть, що мені робити і як їм дати відсіч?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page