fbpx

Що мій чоловік регулярно робить в лісі? Отримавши від нього відповідь, мені стало соромно!

Зрозуміло, що у кожної людини може бути така таємниця, з якою не захочеться поділитися навіть з найближчою людиною, зі своєю дружиною. Всі психологи твердять про це, рекомендують давати чоловікові більше свободи, особистого простору. Чого вже там. Далеко не кожен чоловік має в будинку хоча б особисту поличку, куди не загляне пильне жіноче око з рішучим настроєм навести порядок і розставити все по місцях.

Загалом, психологи радять, а ми, жінки, це розуміємо, але все одно наступаємо на одні й ті ж граблі. Але як не проконтролювати? А раптом він іншу знайшов? А раптом у них це серйозно, і він піде до неї, залишивши мене з дітьми і з маленькою зарплатою. Приблизно ці думки були у мене в голові, коли я вирішила простежити за чоловіком.

До слова сказати, із своїм чоловіком, Миколою, ми жили досить спокійним життям. Одружилися не по зальоту, не з розрахунку, а по дійсній взаємній любові. Мій Микола взагалі скарб: не має жодної шкідливої ​​звички (ні п’є, ні курить, в азартні ігри не грає, заборонених речовин не вживає), навіть на рибалку не ходить і перегляду футболу воліє посиденьки з коханою дружиною.

Що найголовніше, взагалі на мене не кричить. Здавалося б, що мені, дурній, не вистачає? Але останнім часом на вихідних від став занадто часто кудись їхати. Його не було впродовж кількох годин, він не відповідав на дзвінки. Я вирішила все дізнатися, якою б гіркою була правда.

Я попросила сестру приїхати за мною на машині в вихідні і тихесенько пройти за чоловіком. Він сів в автобус і вийшов на крайній зупинці, за якою починався ліс. Він спустився і покрокував справді в гущавину. У мене перехопило подих. Моя уява вже малювала молоденьку симпатичну дівчину з ідеальною фігурою і без комплексів. І що чоловік зраджує з нею.

Але мій чоловік просто йшов до середини лісу. Потім раптово зупинився і закричав. Потім ще … і ще. Ми з сестрою були в шоці. Не стали його відволікати від цього заняття і по-тихому повернулися додому. Чоловік приїхав додому з букетиком моїх улюблених квітів, обняв мене, поцілував, і навіть не розсердився, що я йому нічого поїсти не зварила.

Минуло кілька днів, мене ламала цікавість, а що ж все-таки він робив в лісі. На наступні вихідні, коли він почав збиратися, я не витримала і запитала безпосередньо. Кажу «я знаю, що ти їздиш в ліс і там кричиш на дерева, навіщо ти це робиш, навіщо ти це робиш?». «Ти стежила за мною? Чого я не дивуюся? Ось як мені терпіти твої капризи, як не зірватися і не закричати на тебе? Тільки вихлюпувати негатив в лісі на дерева », – сказав мені мій Микола … І тут мені стало так соромно.

You cannot copy content of this page