fbpx

Щоб Кемерівська тpaгедія не повторилась в Україні, в столиці проінспектували ТЦ Dream Town: результати

Щоб Кемерівська тpaгедія не повторилась в Україні, прем’єр-міністр Володимир Гройсман наказав провести масштабну перевірку безпеки людних місць. А у київському торговельному центрі Dream Town керівництво вирішило не чекати і самостійно перевірити готовність будівлі до надзвичайної ситуації. Про це повідомляє 24 Канал.

28 березня керівники торговельного центру Dream Town спробували перевірити свої пожeжні системи. Вони зімітували пожeжу для того, щоб побачити готовність будівлі до надзвичайних ситуацій.

Система сповіщення спрацювала за хвилину, яка є попередженням для людей, адже вони мають спуститися на перший поверх. Та журналісти виявили деякі недоліки, зокрема те, що на поверхах не всі двері автоматичні. Багато залежить від того, як спрацюють магазини, які орендують приміщення в ТЦ, адже двері мають бути відчиненими, бо вони ведуть до авiaційних драбин.

Якщо ж пoжeжа та задимлення вже почалися, то ескалатори та ліфти спиняються. Вони автоматично спускаються на перший поверх, а також блокуються інші частини супермаркету для того, щоб пожeжа не поширювалася.

Читайте також: “Ви мені дасте гроші на таксі?!!”: у мережі оприлюднили листування працівників “Зимової вишні” під час пожeжі у Кемерові

При перевірці пожeжної системи рятувальники присутніми не були.

Загалом, керівники залишилися задоволеними проведеною перевіркою та її результатами.

You cannot copy content of this page