fbpx

Скажи, що ти полюбляєш їсти, і я скажу, хто ти: Фанати біфштексів поводяться імпульсивно, для них характерні злети й падіння. Хоча часто досягають успіху

Скажи, що ти їси, і я скажу, хто ти. Цю жартівливу формулу вивела відомий експерт японської Асоціації природного харчування Норіко Куріяма. На її думку, кулінарні звички впливають не лише на здоров’я, а й на успіх у житті.

Тож навіть майбутнього чоловіка можна обрати відповідно до того, яким продуктам він надає перевагу.

“Рибна душа”.

Характерна риса прихильників камбали й устриць — витримка й коректність. Це приносить повагу колег і друзів. На таку людину можна спокійно покластися в сімейному житті. Але їй не завадило б бути відкритішою.

Фанати біфштексів поводяться імпульсивно, для них характерні злети й падіння. Хоча часто досягають успіху, їм не завжди вдається послідовно впроваджувати в життя свої ідеї та плани. Непостійні вони й у партнерстві. М’ясоїди частіше нездужають. Звісно, саме вони приймають найчастіше мають схильність зайвої ваги.

Любителі жирної їжі на диво працелюбні.

На роботі їх вважають самітниками. Та вони особливо майстерні у флірті. Отож рідко кому вдається устояти перед таким “правильеим” залицяльником. Цим людям можна порадити бути більш тактовними — надмірна відкритість іноді неприємно вражає співрозмовника.

Ви полюбляєте овочі?

Тоді у вас, імовірно, дуже енергійна вдача. Маєте багато шансів зробити непогану кар’єру. Морквяні гурмани честолюбні. А в побуті — люди миролюбні, котрі прагнуть гармонійного партнерства. Одначе їм варто остерігатися надмірного вживання солі— це призводить до проблем із самопочуттям.

Обожнюєте фрукти?

Любителі плодово-ягідних культур дуже товариські, уважні та чуйні. Вони обирають ті професії, де можуть проявити свої творчі здібності. Чоловіки такого типу стримані у вияві почуттів. Жінки, майте це на увазі й будьте з ними трохи активніші.

“Гостровогняні” страви можуть різко вплинути на ваш характер. Тих, хто полюбляє жагучий перець і чилі, виказує їхній жагучий темперамент. Аби підживити свою любов до пригод, вони обирають і відповідну роботу — якщо не морського пірата чи льотчика-випробувача, то хоча б із можливістю частих відряджень. Звісно, в коханні вони ветерани. Їхній найбільший недолік — егоїзм. Цим людям варто менше вживати солі.

За матеріалами – Хрещатик.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page