fbpx

— Скидай рожеві окуляри, чоловіче Даша не твоя донька! Ти всі ці роки ростив чужу дитину і навіть не здогадувався, – сміялась відкрито, – Я на розлучення подаю. Їду до іншої країни, з коханим. Д-а-а-а, таких , як оце ти, ще пошукати треба

— Скидай рожеві окуляри, чоловіче Даша не твоя донька! Ти всі ці роки ростив чужу дитину і навіть не здогадувався, – сміялась відкрито, – Я на розлучення подаю. Їду до іншої країни, з коханим. Д-а-а-а, таких , як оце ти, ще пошукати треба

Ми з братом Сашком завжди були близькі, тому коли він зібрався одружитися, я його запитала чи справді він кохає цю дівчину? Сашко сказав, що він закохався в Марину з першого погляду. Весілля було, як належить, в ресторані, наречена в красивому білому платті з фатою. А вже через 7 місяців у молодят знайшлася дочка. У родині всі розуміли, що Саша і Марина мали відносини до шлюбу, тому цей факт нікого не насторожив.

Дуже швидко Марина почала віддаляти Сашу від сім’ї. Раніше брат був уважний до батьків, а тепер став дзвонити рідко, а приїжджати раз на два тижні. Мама переживала, але нічого не могла вдіяти. Саша відповідав, що робота, дружина, маленька дитина – він просто нічого не встигає. Звичайно, у батьків була я і допомагала їм чим могла, але мене не влаштовувало, що Марина не дає Саші спілкуватися і зі мною.

Коли вона була у нас на гостині, весь час намагалася мене чимось зачепити, «вколоти», сказати якусь гидоту.
Спочатку я намагалася бути терпима, мовчала, а пізніше, коли вони приїжджали, я стала йти в свою кімнату, аби не посваритися з Мариною. Я бачила, що брату погано з дружиною. Вона не любила його, їй було з ним
зручно.

Саша закінчив музичне училище, працював в оркестрі і підробляв приватними уроками. У нього була двокімнатна квартира, яка залишилася від бабусі, а Марина була іногородньою, до шлюбу працювала в торгівлі. Я не розуміла, що спільного може бути у нашого Олександра з цією дівчиною, яка замість «ось», говорила «осього». Не розуміли це і батьки, але шанували його вибір.

Якби не цей шлюб, Саша міг би зробити успіхи в кар’єрі, але Марина так вміло занижувала його самооцінку, що брат танув на очах, і допомогти йому ніхто не міг. втручатися в чиєсь життя було не в правилах нашої сім’ї.

Те що Марина була цікава зовні і в ній було багато енергії – це так. Можливо, Саші подобався її темперамент?
Він дуже любив доньку Дарину. З раннього віку почав займатися з нею музикою, а я стала вчити племінницю іноземних мов, так як працюю перекладачем і досконало володію англійською, японською та французькою.
Дашунька закінчила школу, вступила до Інституту іноземних мов.

І тут Марина заявила, що йде від Саші. Вона вирішила виїхати жити до іншої країни, але без чоловіка. Саша сказав, що не відпустить дочку, але так як Даші вже виповнилося 18, вона могла самостійно приймати рішення. А тут ще Марина заявила, що Даша не його дитина.

Ніхто в родині в це не повірив. Ми були впевнені, що вона бреше, аби уникнути зайвих проблем при переїзді.
І все-таки брат вирішив зробити тест. Він сподівався, що зніме всі питання і доведе, що Даша його рідна дитина.

З результатами тесту брат приїхав до батьків. Виявилося, що він, дійсно, все життя ростив чужу дитину. Він розлучився з Мариною. Від Даші не відмовився, та й для нас вона залишилася рідною.

Марина поїхала жити до Італії, а Даша залишилася з нами. Але з тих пір брат став здавати, з’явилися проблеми з здоров’ям. Ми пропонували йому влаштувати своє життя, але він не хоче. Квартиру він віддав Даші, сам живе у батьків.

А нещодавно він сказав мені, що до сих пір не може зрозуміти, чому Марина стільки років брехала йому. Думаю, брату важко змиритися з думкою, що він все життя виховував не своє дитя. Мені шкода брата, йому не дає спокою обман жінки, яку він любив.

Текст підготували – intermarium.news

Головне фото – firestock.ru

You cannot copy content of this page