fbpx

Степан не витримав лементу. Чи не вперше в житті і сам підвищив голос, але лиш для того, аби запитати у дружини, чи не хоче вона з ним розлучитись. Дарина аж присіла. Сполотніла. Почала ледь не плачучи вибачатись і картати себе. Наступного дня вранці чоловіку навіть каву зварила і на прощання поцілувавла

Я одружений дванадцять років, і у мене є п’ятирічний син. Все ніби нормально, але останнім часом я помітив, що моя дружина постійно до мене прискіпується і влаштовує сцени. Так було не завжди, вона звичайно у мене з характером, але останнім часом явно перегинає палицю. І з приводу і без.

Наприклад, я щось не зробив по дому, і вона влаштовує з цього приводу непорозуміння через те, що сказала мені про це в понеділок, а сьогодні вже ранок суботи. І ніхто не бере до уваги того, що у мене сьогодні перший вихідний на тижні, і просто фізично я не встигав це робити. Прийти додому о восьмій вечора, а потім лагодити поличку до десяти. Потім поїсти і купатися, і лягти спати о дванадцятій годині ночі, щоб прокинутися о п’ятій ранку.

Ось чому не можна врахувати такі моменти? Коли я намагаюся дружині це пояснити, вона нічого слухати не хоче, тільки волає. Ось можна ж поговорити як нормальні люди, з’ясувати всі причини. І проблеми немає насправді, а вона прям таку подію з цього роздує. Я людина спокійна, намагаюся уникати таких ситуацій. Але тут вже я не витримую, і починаю, як вона волати.

Ну добре щось не зробив. Я зрозумію, якщо це дійсно потрібно було. Але так вона вже нові причини для причіпок знайшла, все їй не так. То моя манера одягатися її дратує, хоча речі ми купуємо удвох. Чому ж тоді раніше мовчала? То при комусь зробить мені зауваження з приводу моєї вимови слів: мовляв, не так, а так. Ну, навіщо ж при сторонніх? Я нормально критику сприймаю, але можна ж про це наодинці сказати.

Нещодавно вона мене зовсім довела, так я сказав, що якщо щось не влаштовує – давай розлучимося. Тільки після цього вона прикрутила гучність, і сказала, що не хоче розлучатися. Річ у тім, її все влаштовує, просто хоче, щоб я все робив вчасно. Я заробляю нормально, тому дефіцит грошей родина не відчуває. З цього приводу ще непорозумінь не було. Потім через пів години вона ще вибачилася переді мною, сказала, що не розуміє, що на неї найшло. Але на наступний день знову стіни дрижали, через те, що я після себе в ванній не витер підлогу. Ну, просто сказати можна, я і так розумію.

Я люблю свою дружину, вона з характером, але хороша. І сам розлучатися не хочу. Але часом вона мене так доводить, що бачити її не хочеться. А найбільше неприємно від того, що дитина це все чує. Про який батьківський авторитет може йти мова, якщо мама тата все життя повчає.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page