fbpx

Сусідка зверху трудиться за двох – забезпечує сім’ю. Але, як тільки вона їде у відрядження – чоловік приводить додому коханку. Я відчуваю себе зрадницею, бо нічого їй не розповідаю. Ходжу і думаю постійно про них. Чи маю я право втручатись?

Сусідка зверху трудиться за двох – забезпечує сім’ю. Але, як тільки вона їде у відрядження – чоловік приводить додому коханку. Я відчуваю себе зрадницею, бо нічого їй не розповідаю. Ходжу і думаю постійно про них. Чи маю я право втручатись?

Я живу зі своєю сім’єю в центрі міста. Є у нас сусіди поверхом вище – красива молода сім’я з трирічним малюком. Я познайомилася з ними лише рік тому, гуляючи увечері біля нашого будинку. Сусідка симпатична і доглянута молода жінка сподобалася мені тим, що вміє привернути до себе будь-яку людину. Мені завжди було цікаво спілкуватися з такими цілеспрямованими, самодостатніми і впевненими в собі людьми. Надалі, ми стали трохи спілкуватися. Та й діти наші ходили в один і той же дитячий садок.

Після нашого з ними знайомства минуло кілька місяців. І я помітила, що поки моя нова знайома на роботі, її чоловік, цілком приємний і серйозний чоловік з першого погляду, приводить додому коханку. Ну, він зовсім знахабнів. Я бачила, що вдень ​​він привозить її на машині, а буває і вночі, поки дружина їздить у відрядження. Я ставлюся з презирством до таких чоловіків. У мене теж є чоловік і дитина, і мені б не хотілося, щоб мені зраджували, та ще так відкрито.

Так хочеться розповісти про це сусідці. Адже не можна так ставитися до жінки, яку любиш і поважаєш. Так, не сперечаюсь, він багато часу проводить з дитиною. Постійно гуляє з ним на дитячому майданчику, з саду забирає, та й в квартирі чути, як вони разом книжки читають, їдять, в хованки грають. Але хіба це дає йому право зраджувати красуні-дружині?

Можливо у нього це всього лише інтрижка, а я розлучу сім’ю, втручаючись зі своєю правдою. У нього є все: сімейне вогнище, дружина, син. Навіщо йому змінювати такий спосіб життя? І я не знаю навіть, яка буде її реакція про почуте. Ми чужі люди з цією сім’єю, але мені шкода її. Рідко зустрінеш таких розумних, приємних і гарненьких жінок, які забезпечують своїх чоловіків. А у відповідь – зради і зради.

Вчора тільки бачила знову цю жінку, яка приходить до мого сусіда за відсутності вдома його дружини. І так на душі неприємно стало. Я відчула себе зрадницею, що я знаю про зради і мовчу. Навіщо вона так багато працює, щоб її чоловік міг жити в своє задоволення і не відмовляти собі ні в чому?

А може моя сусідка здогадується, що у чоловіка є коханка і робить лише вигляд, що не знає. Можливо, інтуїція і підказує їй, що щось не так, адже вона не сліпа жінка. Кожен раз, як тільки бачу сусіда з коханкою, збираюся при зустрічі зі своєю знайомою поговорити і вивести його на чисту воду. Але не хочу її образити. Не можу зважитися, чи варто їй говорити про це?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page