fbpx

Син привів майбутню дружину знайомитись додому. Я її побачив і тут же вигнав з дому. І ось чому

Для мене, як і для кожного батька, щастя сина стоїть на першому місці. Я готовий сам бути бідним і працювати по 12 годин аби моя дитина правильно встала на ноги і влаштувала своє життя. Тому коли він сказав, що знайшов ту саму дівчину і справді її вибрав, я сприйняв, з одного боку, як подарунок долі.

З іншого ж боку я був трохи стурбований його вибором:

Стурбований в тому сенсі, що я не можу бути впевнений, що його дівчина дійсно та сама. Ну ви ж знаєте, що у молодих одні поняття про дівчат, а у нас, у дорослих, зовсім інші.

У підсумку я сказав привести дівчину додому знайомитися. І це повинна була бути не якась там перевірка, а дійсно знайомство. Ми не хотіли сидіти у цієї дівчини під носом і визирати всі її недоліки.

Настав вечір і ми з дружиною накрили на стіл, як, раптом, чую дзвінок. Це були мій син зі своєю, як він висловився, майбутньою дружиною. На вигляд вона виявилася дуже приємною. Я запросив її за стіл і, поки син з моєю дружиною поралися на кухні, почав з нею розмовляти щоб познайомитися ближче.

Через 5 хвилин розмови я зрозумів, що десь бачив цю дівчину. Так як я працюю в Поліції, я кожен день бачу велику кількість людей і моє дивне почуття з приводу дівчини не могло бути помилковим.

Як з’ясувалося, я її бачив у відділку. Вона проходила як підозрювана. Що ж вона такого зробила? А саме наcтoящee шахрайство: вона знайомилася в соціальних мережах і представлялася сиротою. Просила гроші на переїзд у того, з ким знайомилася. Потім просто блокувала цю людину і шукала нових людей.

Звичайно ж я її відразу вигнав і пояснив своєму синові все як є. Син, правда, сказав що так не можна і це її минуле. Пішов за нею, а я от не знаю навіть що робити тепер. Сподіваюся, що все-таки син одумається і кине її.

А як ви вважаєте? Чи правильно я вчинив? Залишайте свою думку в коментарях.

You cannot copy content of this page