fbpx

Тільки на весіллі відкрилася правда і я зрозуміла, що гірко помилялася

Я познайомилася з Павлом, коли він прийшов на нашу роботу. Хлопець відразу ж став до мене залицятися, приносив цукерки, завжди дарував ромашки, а я їх так любила. Роман у нас закрутився досить швидко. Я закохалась. Сильно і безповоротно!

Через декілька місяців відносин Павло переїхав до мене. Наші колеги відносились до нього досить упереджено. Нікому не сподобалося те, що він живе у мене, а не я у нього. Але він зробив мені пропозицію, а гроші на квартиру відкладав для того, щоб вона у нас була найкраща! Ось, такий ощадливий чоловік мені і був потрібен, адже саме так можна було побудувати своє життя. Не те, що мій колишній, що гроші не вмів зберігати і витрачав все на “краще” життя.

Ми жили разом і вже потихеньку готувалися до нашої весіллі. Пам’ятаю, перед тим, як вибирати ресторан, ми прогулювалися по різних місцях і я сильно зголодніла. Тоді ми вирішили зайти в кафе, поїсти. Павло замовив собі пляшку мінеральної води, а я відбивну, салат і спагетті. Павло кривився і говорив, як тут дорого, як багато я віддам тут грошей, а коли принесли рахунок, я вже вирішила оплатити його сама, адже він все-таки зберігає наш бюджет, оберігає наші гроші.

Місце для весілля ми вибрали в хорошому ресторані, де працювала моя племінниця. Знижку нам зробили значну і я була рада, адже це б заощадило нам багато грошей.

Вже за тиждень до весілля ми ніяк не могли вибрати сукню. Я довго вибирала, але все-таки знайшла саме її! Ідеальний колір, прекрасний крій, а фасон саме той, про який я завжди мріяла!

Павло відмовляв купувати таке дороге. Але я наполягла і хотіла вже оплатити його, але наречений вирішив все оплачувати сам. Так само він оплатив і ресторан.

В день весілля я спішно зробила макіяж, зачіску, одягла сукню і зрозуміла, що це абсолютно не те! Не те плаття! Я почала плaкaти, а Павло мене заспокоював. Що вже поробиш, думаю, буду в цьому.

По дорозі в ресторан, ми зупинилися біля студії. Мій вже чоловік пообіцяв мені сюрприз. Там він, як виявилося, заздалегідь домовився про нашу спільну фотосесію. Після чого він сказав, що мене чекає ще один приємний сюрприз.

Після фото-салону ми зупинилися біля … якоїсь їдальні! Увійшли всередину і я здивувалася! Всі наші гості були тут.

– Сюрприз! Я знайшов спосіб ще більше заощадити і відсвяткувати все красиво.

І тоді я все зрозуміла. Дешеві цукерки, ромашки з найближчого двору, плаття дешевше і їдальня, замість ресторану. Мій чоловік не економив заради мене, він економив на мені!

Я вибігла в сльозах і поїхала геть щоб більше не бачити Павла. Ми навіть розлучились заочно. А через кілька місяців я виїхала з міста щоб почати нове життя.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page