fbpx

“Тільки що дзвонила твоя коxанка”, – вимовляючи ці слова, Світлана спостерігала за реакцією Діми

З трубки долинув схвильований голос молодої дівчини:

– Ви знаєте, ми дуже любимо один одного. Будь ласка, не тримайте його.

– Моя дорога, хочу сказати вам, що я не обмежую свободу свого чоловіка, не пристібаю його до батареї нaручникaми, які не закриваю в свою відсутність в комірчині. Хочете, боріться за своє щастя! Бажаю вам успіху.

На цьому Світлана закінчила розмову і поклала слухавку. «Для мене це нонсенс. Яка нахабність. Зараз чоловік прийде на обід, він отримає по повній програмі … »- міркувала Світлана, гортаючи сайти туристичних фірм, попиваючи каву. Чоловіка вона встигла вивчити досконально: цією романтичною поїздкою він хотів загладити свою вину. Ім було близько 50 років. Одружилися зовсім юними, в 22 роки. Світлана була неприступним дівчиськом, але не змогла встояти проти напору чарівного, наполегливого хлопця з кучериками. Згодом з’явилися дітки, паралельно чоловік будував кар’єру, при цьому Світлана всіляко сприяла кар’єрному просуванню чоловіка.

Будинок став повною чашею, єдиною проблемою, яка затьмарювала сімейне життя стала різниця в темпераментах. Світлана не хотіла нічого, а Дмитро виявився дуже гaрячим чоловіком, при цьому досить довго він стримував свій темперамент. Свою Світланку він любив, але все-таки на якомусь етапі не зміг стриматися.

В 35 років Світлані довелося серйозно поговорити з чоловіком. Вона почала пояснювати, що вона не проти, якщо він буде заводити коxанок, але його інтрижки не повинні впливати на їх сімейне життя. Якщо з’явитися позашлюбна дитина – це буде кінець їхнього спільного життя. Дмитру потрібно віддати належне, в його житті не було зневаги до сімейних свят, тривалих поїздок. Сімейне життя була для нього на першому місці.

Час минав, діти подорослішали і роз’їхалися по різних містах і  тут на тобі дзвонить молодиця! З порога Світлана не змогла нічого зробити. Чоловік приїхав з хвoрoю спиною. Дбайлива дружина розтерла чоловікові поперек і посадила обідати. – Тільки що дзвонила твоя коxанка, – вимовляючи ці слова, Світлана спостерігала за реакцією Діми.

– Якась така коxанка? – з подивом сказав чоловік.

– Якась дівчина, попросила не руйнувaти ваше щастя.

– Не може цього бути!

Світлана подумала про те, що дівчині не минути лиха, реакція чоловіка була занадто бурхливою.

– Гаразд, герой-коxанець, їж! М’ясо будеш ще?

– Світланочко, я ….

Світлана розсміялася.

– Їж, їж …

Через 30 днів вони прогулювалися по морській набережній.

– Світланочко, у мене промальовується одна справа. Послухай, зараз розповім … Дмитро присів і почав старанно щось вимальовувати на піску. Слухаючи чоловіка, Світлана подумала про те, як сильно вона любить свою «лису голову» – пузатого Дімку. Вона зрозуміла, що їм нестрашні ніякі молодиці які час від часу телефонують.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page