fbpx

“Тільки так ти міг повернутись до України зіркою і збирати тут зали”: Ольга Полякова пояснила, чому виступала в кокошнику, та співала російською

Оля Полякова, відома українська співачка та тренерка “Голосу країни-12”,  пояснила навіщо раніше виступала в кокошнику та співала російською.

Знаменитість розповіла, що до 2014 року вона орієнтувалася на російський ринок. За її словами, в Україні було практично неможливо досягнути успіху.

У рф Полякова стала популярною. Утім, саме від 2014 року, коли РФ розв’язала війну на сході України та анексувала Криму, Ольга повністю відмовилася від усього російського.

Хоча співачка і розуміла, що може здобути ще більше популярності в рф, вона свідомо змінила кокошник на корону і почала будувати кар’єру виключно в Україні.

Цитуємо:

“До 2014 року кокошник, який ви бачили, російськомовні пісні… Мені розповідають, що я привозила сюди “рускій мір”… Ні для кого не секрет, що до 2014 року всі артисти хотіли стати зірками у Росії. Тільки так ти міг повернутись до України зіркою і збирати тут зали. У нас є дуже багато прикладів. У нас не було бізнесу, у нас не було ринку. Все, що робилося у шоубізнесі — робилося у Москві.

І я свої кокошники, шльопки, рашн-стайли робила не для українського ринку. Я робила це для Росії, і в мене був там успіх. І був би ще більший успіх, якби 2014 року я не прийняла рішення не їздити більше до Росії, зняти кокошник і надіти на голову корону”.

Також Ольга розповіла про те, що планує в майбутньому співати лише українською, проте наразі виконує свій російськомовний репертуар:

“Мені дуже шкода моїх пісень, бо їх дуже любить наша країна. І якщо чесно, у своїх концертах я продовжую співати їх. Люди хочуть ходити на хіти. Їм треба почекати, доки мої україномовні пісні стануть хітами та повністю замінять мій репертуар. Але я розумію, що це потрібно”.

20,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page