fbpx

Це мій останній пост про “Голос Країни”: Олена Мозгова прокоментувала завершення шоу для її чоловіка

14 квітня відбувся вирішальний півфінал “Голосу країни-9”. Глядачі дізналися імена суперфіналістів – тих, хто впритул наблизився до перемоги, пише “Лайм”.

У цей вечір учасники також заспівали разом зі своїми зірковими наставниками. Останніми виступили в півфіналі дев’ятого сезону учасники команди Тіни Кароль. Девід Аксельрод виконав чуттєву пісню свого тестя Миколи Мозгового “Минає день”.

Після закінчення голосування Тіна віддала 49% Девіду і 51% Хайат. Останньому учаснику українці віддали 68%, тим самим дали йому шанс поборотися за перемогу в суперфіналі, який відбудеться вже 21 квітня.

На сторінці в Facebook продюсер Олена Мозгова прокоментувала припинення участі її чоловіка у проекті. За словами Мозгової, Аксельрод зовсім скоро здивує шанувальників.

Читайте також: Відповім один раз: Олена Мозгова розповіла про конфлікт з батьком через Девіда Аксельрода

“Це мій останній пост про Голос Країни)).  Хочу одним цим постом відповісти на купу питань, коментарів, побажань та зауважень. По-перше, Голос це шоу)! Будь-яке шоу має свої правила, сценарії, підводні камені і нюанси)), тому не сприймайте будь-яке шоу, як істину чи аксіому), це просто гра, для нас це шоу було потрібно і обрано для початку творчого шляху Девіда, тому що це найкоротший шлях до найбільшої аудиторії! В цій грі ми були щирими, по-іншому не вміємо і не будемо). Ми свої завдання і плани виконали, перемагати в наших планах і не було, це був би просто приємний бонус. Тепер про пісню і виконання. Пісня геніальна, виконання Девіда геніальне! Так вважаю я, так вважає моя мама, так вважають тисячі людей. Кому щось не так, проходимо повз і слухаємо те, що подобається, не витрачаючи свій час на дописи і експертні думки у мене на сторінці, чи на сторінці Девіда. Ми рухаємось далі і вже всі в підготовці виступу на Золотій Жар Птиці, з піснею яка 100% стане супер хітом! Вже в цей четвер вмикайте М2 і зустрінемось на церемонії легендарної музичної премії Золота Жар Птиця! Цьом!”,- написала Олена.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page