fbpx

Ти що – єдина дитина, – дивлюсь на нього здивовано, – Чому саме ти повинен віддати останнє аби вона здоровою була?

Можете мене не зрозуміти, але у нас із чоловіком дуже не проста ситуація. Справа в тому, що мама мого чоловіка має не надто втішний діагноз і їй потрібно знайти досить велику суму для того, аби одужати.

Свекруха поки що непогано почувається, сама все робить, але якщо вчасно все не зробити, то, можливо, надалі вона не ходитиме. Прогноз невтішний, тож рятувати потрібно от прямо зараз

У моїх свекрів грошові заощадження є, мають непогані пенсії, адже обоє держслужбовці, є і нерухомість, яку в оренду здають, проте вони чомусь, вирішили звернутися саме до мого чоловіка за допомогою.

При чому, це здається їм саме собою зрозумілим і не вимагає додаткових пояснень.

І все б нічого, аби мій чоловік був єдиною дитиною, проте є у них ще й молодший син і старша донька. Тільки до них чомусь вирішили не звертатись:

— Сам знаєш, у твоєї сестри і так трійко діток, звідки візьме хоч копійку зайву. Брат твій ще зовсім молодий, де йому взяти стільки грошей.

Є ще й родичі, які на кожне родинне свято ледь не весіллям збираються, але свекруха вирішила, що і вони тут ні до чого.

Може я й не права, але у нинішній ситуації я проти того, аби чоловік сплатив усе сам. Так, ми маємо цю суму у коробці з-під телефону самсунг. Там, навіть трохи більше, але відкладались вони геть на інше. У нас син випускник. Як ми зможемо йому навчання оплатити, якщо не матимемо коштів?

Мій чоловік у роздумах, він не знає, як правильно вчинити. З одного боку – мамі треба допомогти, а з іншого – таких вільних грошей по факту, ми не маємо.

Я все це чоловікові пояснила, він начебто все зрозумів. Але все одно каже мені, що:

— Це ж моя мама, хто ще їй допоможе окрім мене?

Я йому нагадала, що він у батьків не єдина дитина. У його мами, до речі, є ще сестри та брати. Нехай вони також візьмуть участь, чому тільки ми? Нехай продадуть квартиру зрештою, яку вони здають, цих грошей із головою вистачить!

Поясніть, хіба ж я не права? Чому віддавати останнє якщо є варіанти?

03,11,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page