fbpx

У дружини попросив грошей позичити до зарплати, щоб кредит заплатити. Вона дала, а мені в той же день аванс нарахували. Я їй повертаю і кажу «тримай назад, все ок, я сам впорався, дякую». А вона мені: «Ага! Не хочеш від мене допомогу приймати, щоб потім квартиру цю забрати? Щоб мені сказати, що я не брала участі в цьому»?!

Брат попросив пожити у нас, тому що теща з дружиною його прогнали

Мій брат працює начальником одного з відділів у великому банку. Завжди добре заробляв. Відкладав гроші. Допомагав нашим дідусеві з бабусею, своїй мамі. Він спокійний, тихий, завжди врівноважений, не дуже балакучий.

З дівчиною почав зустрічатися. Катя чудова-ніжна, лагідна. Я безмежно раділа за нього. При кожній нашій зустрічі говорить напівголосно, ласкаво, радиться з братом про всі питання.

А брат розповідає, коли телефонуємо один одному, як вона йому вдома щодня влаштовує розбірки і вимагає одружуватися і купити квартиру. Я Саші кажу: «Ти чого наговорюєш на неї, які розбірки, вона не така. Вона і голос підвищити не зможе».

На що брат відповідає: «Олю, я сам отетерів. Вона змінюється, як тільки залишається зі мною наодинці. Я  закохався саме в ніжну, а тут ось що вилізло».

Проте через 2 роки стосунків вони одружилися. Діамант на пальці величезний, біле плаття-краса! Відразу після весілля брат дзвонить мені за порадою.

– Олю, я от думаю-купувати нову квартиру чи ні? Мені пропонують контракт в Європі, можливо, переїдемо. Але Катя просить все одно зараз купити житло, так спокійніше.

– Сашо, якщо ви в столиці залишитеся і дітей плануєте, то бери вторинку, відразу роби ремонт і живіть в ній, а якщо їхати – я сенсу не бачу.

Він вирішив купувати. Взяли трикімнатну, нову, ремонт робити ще не скоро. Відсотки по кредиту височезні. Катя Саші запропонувала пожити у її батьків. Не хоче вона в орендованій однокімнатній тулитися. Звикла до розкоші. А заодно і кредит раніше виплатять. Тут брат чомусь не порадився зі мною і вони з’їхалися.

Дзвонить через півроку.

– Олю, можна я у тебе кілька днів переночую, потім до друга переїду.

– Звичайно можна. Ми на дачі, ключі візьми у сестри, у Алі (наша третя) у неї запасні. Живи кілька тижнів. А що сталося???

Уявляєш, я у Каті попросив грошей позичити до зарплати, щоб кредит заплатити. Вона дала, а мені в той же день аванс нарахували. Я їй повертаю і кажу «тримай назад, все ок, я сам впорався, дякую».

А вона мені: «Ага! Не хочеш від мене допомогу приймати, щоб потім квартиру цю забрати? Щоб мені сказати, що я не брала участі в цьому»?!

Саша сторопів. Де логіка? Вони вже сім’я, квартира спільна, як не крути. Він для неї її і купив.

Почалася суперечка. Підключилася її мама. В результаті Сашу обзивають усіма можливими словами і виганяють з дому.

Тут ще цей карантин нагрянув, він, поки ми на дачі, так і живе у нас вже 2 місяці. З дружиною помиритися ніяк не можуть. Постійно починають через батьків сваритися.

Саша орендував однокімнатну неподалік від квартири нової, буде ремонт робити. А я ось думаю – може ну його такі стосунки?

Через квартиру якусь дружина готова сім’ю зруйнувати. Ще й на сторону батьків стає.

Я вважаю, що своя нова сім’я важливіша – з нею ще до кінця днів своїх жити.

Скоро ось переїжджати йому в орендовану цю, кличе Катю з собою. Чи варто?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.net.ua заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page