fbpx

У Києві під час рейду нічними клубами вручили 219 повісток до військкомату

«У Києві правоохоронці на вихідних, 25-26 червня, провели рейди по 420 нічних закладах. Внаслідок перевірки дотримання правил комендантської години чоловікам було вручено 219 повісток до військкомату», – повідомили в пресслужбі поліції.

Як розповіли в поліції, метою рейду нічними розважальними закладами столиці була насамперед перевірка дотримання комендантської години. Загалом правоохоронці побували на 420 локаціях.

“Поліцейські Києва разом із військовими комісарами вночі посилено патрулюють вулиці міста, сквери та парки, а також акцентується увага на перевірках нічних розважальних закладів. З усіх перевірених у нічний час працювали два заклади та виявлено 413 осіб, які порушили комендантський час. З-поміж цих громадян комісар. перевіряв чоловіків призовного віку на наявність відповідних приписних посвідчень. Внаслідок 219 чоловікам було вручено повістки у військкомат”, – повідомив начальник поліції Києва Іван Вигівський.

Крім того, за його словами, під час рейду було виявлено факти зберігання наpкoтичних засобів, за якими відкрито кримінальні провадження.

Також, поліцейські склали 73 адміністративні протоколи, зокрема за вживання алкoголю в заборонених місцях, дрібне хулiганство та за непокору законним вимогам правоохоронців.

Фото: Обозрєватель.

06/27/2022

You cannot copy content of this page