fbpx

У модний бутик заходить розкішна жінка, на вигляд їй біля тридцяти. Модна, доглянута, впевнена в собі. Позаду неї плентається лисоватий, зовсім неспортивної статури чоловік на вигляд йому приблизно п’ятдесят, з золотим годинником на руці. Обручки у них однакові. Значить – чоловік

У модний бутик заходить розкішна жінка, на вигляд їй біля тридцяти. Модна, доглянута, впевнена в собі. Позаду неї плентається лисоватий, зовсім неспортивної статури чоловік на вигляд йому приблизно п’ятдесят, з золотим годинником на руці.

Обручки у них однакові. Значить – чоловік. Вираз обличчя, як і повинен бути у чоловіка в магазині жіночого одягу. М’яко кажучи – сум, туга. Жінка вибирає найдорожчу сукню, довго приміряє її і поступово починає аж прицмокувати від задоволення. Чоловік швидко втомлюється від “захвату” дружини і купує цю сукню, тихо свиснувши від ціни. Три тисячі доларів! Вони йдуть з магазину.

Наступного дня ця жінка знову приходить у магазин, але вже з абсолютно іншим чоловіком. Молодим, спортивним, вишукано одягненим, теж, до речі, з обручкою. Але з іншою. Kоханець.

Жінка бере аналогічну сукню, яку купила вчора і починає знову її приміряти. Продавці – дисциплінований персонал. Виду не подають. Жінка знову починає різними способами і словами виказувати свій захват. На цей раз голосніше і переконливіше. Чоловік довго вагається, але врешті-решт оплачує три тисячі доларів.

Жінка, сповнена вдячності, щасливо цілує його і вони йдуть з магазину.

На третій день ця жінка приходить в магазин втретє. Одна. І здає одну з двох суконь. Отримує три тисячі доларів на руки і йде.

Мораль проста – чоловік впевнений, що сукню купив він. Κоханець переконаний, що купив він. Ніяких питань і ревнощів. А у жінки на руках три штуки баксів і шикарна сукня.

Автор – Каріна Добровольська.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news суворо заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Intermarium.news.

Фото – ілюстративне(pixabay.com).

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page