fbpx

У мого сина нова сім’я і вони чекають поповнення. Ось тільки є одне велике але: його друга дружина забороняє йому спілкуватися з дитиною від першого шлюбу. З нами вона теж не надто люб’язна, адже знає, що ми дуже любимо онука від першої дружини сина

У мого сина нова сім’я і вони чекають поповнення. Ось тільки є одне велике але: його друга дружина забороняє йому спілкуватися з дитиною від першого шлюбу. З нами вона теж не надто люб’язна, адже знає, що ми дуже любимо онука від першої дружини сина.

Мій син одружився вдруге. З першою дружиною вони прожили 5 років. Все було прекрасно до того моменту, поки син не закохався в іншу. Історія буденна, поки не стосується вашої родини. Розлучення не забарилось. Колишня невістка навіть не встигла прийти в себе після зізнання чоловіка. Все відбулося блискавично і несподівано.

Зараз у сина друга сім’я і вони чекають на поповнення. Відносини між ними прекрасні. Син змінився в цих відносинах. Мені здається, що він став навіть дорослішим і серйозніше ставитися до життя. Ось тільки є одне велике але: його друга дружина забороняє йому спілкуватися з першою сім’єю. Ну, я можу зрозуміти такі умови по відношенню до колишньої дружини, але вона і з дитиною не дає бачитися. А там хлопчикові всього буде п’ять років і дуже любить свого батька.

Син зараз між новою дружиною і першою дитиною. Він намагається їй не суперечити зараз, так як виношує вона дитину не дуже легко. Тому будь-яке хвилювання для невістки небажане. Ось ми і намагаємося все тримати в таємниці від неї.

Перша невістка завжди з повагою ставилася до нас з батьком. Завжди була привітною і доброзичливою з нами. Чого не можу сказати про нову дружину сина. Кожен раз, коли ми приходимо до них в гості, вона з нетерпінням чекає, що ж ми принесли їм на цей раз. До них не можна приходити просто так, з порожніми руками. В її родині це вважається неповагою до господарів житла. Ось тільки вони до нас так жодного разу і не прийшли в гості, не дивлячись на те, що запрошуємо ми їх регулярно. Ось і думай після цього: що це – хитрість або жадібність ?!

У старшого онука скоро день народження. Ми з чоловіком вирішили піти однозначно. Той факт, що син розлучився з його матір’ю, не змінює наше ставлення до цієї дитині. Дорослі можуть робити те, що хочуть, але дітки за це відповідати не повинні! Єдине, що нас насторожує, так це те, що син може пропустити цей маленький ювілей старшого сина. Невістка серйозно взялася маніпулювати чоловіком. Ситуація не дуже хороша.

До дня народження залишився тиждень. Ми вже визначилися з подарунком від нас з дідусем, ну і син теж прикупив подарунок від себе. Тепер у нас ще одна невирішена задачка: нам потрібно всім разом якось переконати нову невістку, що не можна маленького хлопчика позбавляти спілкування з рідним батьком. Але я не хочу псувати відносини з новою невісткою, правда і танцювати під її дудочку теж не має наміру.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page