fbpx

У моїй столичній квартирі проживає старший син із трьома своїми дітьми, а от донька живе у чоловіка. І все було чудово і прекрасно у нашій сім’ї, доки не надумала моя донька збудувати дім. Вони з зятем прийшли до мене з пропозицією – розділити мою садибу на дві. На одній половині я проживаю, квіти і часник вирощую, а от на другій вони будують свій дім, адже їм набридло жити з батьками і хочеться свого кутка

Я в дитинстві з батьками жила у невеличкому селі під столицею. Жили ми у бабусі з дідусем у просторому домі який власноруч мій дід і тато будували. Згодом, тато з мамою від заводу отримали двокімнатну квартиру у столиці і ми переїхали туди. Виросла я вже в столиці.

Минуло шістдесят років. Я вже й сама бабуся цілих п’ять разів. А оте маленьке село у якому ми колись жили – частина столиці. Мої тато і мама у тім домі віку свого доживали, нині тут і я мешкаю.

У моїй столичній квартирі проживає старший син із трьома своїми дітьми, а от донька живе у чоловіка. І все було чудово і прекрасно у нашій сім’ї, доки не надумала моя донька збудувати дім. Вони з зятем прийшли до мене з пропозицією – розділити мою садибу на дві. На одній половині я проживаю, квіти і часник вирощую, а от на другій вони будують свій дім, адже їм набридло жити з батьками і хочеться свого кутка.

Зять у мене золотий. він і господар хороший і людина прекрасна. Я з радістю погодилась на таку пропозицію. Не врахували ми всі одного – думки старшого сина.

Не так я свого Владика виховувала, не так. Почувши про наш намір він у дім вихором залетів.Приніс мені якісь папірці і почав щось доводити вимахуючи руками. Я ледь зрозуміла суть у тих цифрах.

А справа в тім, що він був незадоволений тим, що я його обділяю. Мовляв земля, яку я відпишу сестрі в рази дорожча за ту квартиру у якій він проживає. Я й отетеріла. Рахувати я нічого не рахувала, просто вирішила вчинити справедливо, адже ж він з житлом, а так я й доньці допоможу. але для нього то був не аргумент. він при мені зателефонував до сестри і почав говорити, що та овинна компенсувати стільки і стільки йому.

Сина я тоді за двері виставила і попросила охолонути. Згодом і донька з зятем примчали, адже були збентежені почутим. Донька чесно зізналась, що ніякого каменю за пазухою не тримала і просто хоче власного житла. Якщо брат погодиться, вона з радістю піде жити у ту квартиру, а він най будується.

Я зателефонувала сину, але той і слухати мене не захотів.Йому частина моєї садиби не потрібна зовсім, але щоб сестра її отримала він теж проти.

Підкажіть, як мені бути? Дуже хочу вчинити справедливо і аби мої дітки жили в мирі між собою.

26,12,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page